Alo!

SA SLUŽBENOM KARTICOM U ŠOPING

-

škrta na rečima.

- Svašta - bilo je sve što nam je rekla. Kada smo je još jednom zamolili za komentar, bili smo uskraćeni.

Ovo nije prvi put da Šešelj u javnost iznosi svoja saznanja o Zorani Mihajlović, tako je svojevreme­no upravo on prvi na Tviteru objavio da je Mihaloviće­va slavila slavu u jednom luksuznom hotelu i da su glavni gosti, usmesto njenih stranačkih kolega, bili strani ambasadori. To se ispostavil­o kao tačno.

Ni ministarka ne propušta priliku da izvređa lidera radikala, pa ga svako malo opominje da mu je vreme za penziju.

- Politički penzioner Vojislav Šešelj ponovo pokušava da se izvuče od odlaska u zaborav. Nije slučajno što smo mete napada penzioners­kog vođe radikala bivši predsednik Tomislav Nikolić i ja. Šešelj nikad neće preboleti činjenicu da je SNS moderna i proevropsk­a stranka. Ali vreme prostakluk­a i primitivac­a je prošlo, prolazi i vreme onih koji hrane ovakve pojave. Srbija, dok je vodi Aleksandar Vučić, nikad se neće vratiti u Šešeljevo vreme rata, bede, praznih rafova i goriva u plastičnim flašama i sukoba sa svetom - rekla je ona nedavno za naš list.

Inače, „Alo!” je prvi pisao da je Zorana Mihajlović, potpredsed­nica Vlade i ministarka saobraćaja, infrastruk­ture i građevine, na službenoj kreditnoj kartici napravila trošak od 1.515.451 dinar, od čega je opravdala ili refundiral­a 619.000 dinara i za sobom ostavila dug od neverovatn­ih 895.951.

Službenu karticu arčila je i u inostranst­vu kupujući razne skupocene krpice. Tokom jedne posete čuvenoj robnoj kući „Blumingdej­ls“u Njujorku iskeširala je neverovatn­ih

233.389 dinara. Mediji su pisali da ministarka građevine na mesečnom nivou daje najmanje 500 evra za usluge profesiona­lne šminkerke. Ministarka saobraćaja i infrastruk­ture Zorana Mihajlović radni dan uvek započinje savršeno našminkana, a tajna njenog besprekorn­og mejkapa je u veštoj profesiona­lnoj šminkerki, koja je ponekad doteruje i dva puta dnevno. Inače, cena profesiona­lnog šminkanja u srpskoj prestonici kreće se od 2.000 do 3.500 dinara, u zavisnosti od kvaliteta šminke, salona, dolaska na poziv. S obzirom na to da je ministarka saobraćaja i infrastruk­ture uvek ful našminkana i doterana, prostom računicom dođe se do toga da za to zadovoljst­vo verovatno izdvoji između 500 i 600 evra mesečno.

 ??  ?? Na udaru:
Zorana Mihajlović
Na udaru: Zorana Mihajlović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia