Alo!

JOKSIMOV A KOVAČE DŽASTI

- Konatar@alo.rs

„Mala od skandala“tvrdi da bi volela da Dara Bubamara napuni tri „Arene“i da joj želi sreću

ERA KONATAR e pojavi, po zvezda Jenapravi spektakl. Nelo za rukom da u Noi nastup dve noći zanom klubu. Kada smo anju emisije „Zvezde istili smo priliku da njom o trenutno aka, ali nismo mogli da je ne pitamo o koleamari, koja sprema i“. o čude, a ne

nikoga ne mrzim ni a je poodlucert im je ose eoliodavno

. Na estradi e i negativne energida je krajnje vreme da o stvari za 180 stepeni zajedno pokažemo da esionaliza­m i kolegineki normalni međuljudsk­i odnosi iznad tih loših, ličnih doživljaja. Dosta je noževa, sekira u leđa, podmetanja noge - kaže Jelena za „Alo!” i dodaje:

- Ne moramo biti prijatelji, ali normalni odnosi moraju da postoje jer mi ipak šaljemo poruku javnosti i na nju utičemo, a to nije mala stvar - kaže „mala od skandala”.

Jelenine muške kolege imaju samo reči hvale za nju, a ona je prokomenta­risala trenutno najaktueln­ije pop izvođače. Osvrnula se i na činjenicu da njen kolega Saša Kovačević i te kako ulaže u svoju karijeru i da joj se veoma dopada. - Kamo sreće da se svi naši pevači ugledaju na Sašu Kovačevića. Kako se ulaže u svoju karijeru, kako se radi, kako se izgleda, kako se neguje. Kada se uzme u obzir koliko ulaže u svoju karijeru, te kakva je produkcija njegovih spotova, to je čovek koji zaslužuje da bude popularan daleko izvan granica Balkana, a ja mu to od srca želim. S druge strane, znam da je ekstremno velika zvezda u Grčkoj, Makedoniji, Bugarskoj. Kada se pojavi tamo, kao da je došao Džastin Biber - rekla je Karleuša za „Alo!”, a onda je suptilno isprozival­a Željka Joksimović­a:

- Sa naše muzičke scene poštujem Sašu, Željka Joksimović­a, ali on je diva, zatim Dina Merlina i Adila. Oni su mi bez premca - kaže ona.

Karleuša još nije odlučila gde će nastupati u novogodišn­joj noći, ali je rešena da bude sa fanovima i tako im pokloni nezaboravn­i ulazak u 2018. godinu.

- U pregovorim­a smo što se tiče Nove godine, ono što je sigurno jeste da ću za reprizu nastupiti u Beogradu, u klubu „Kasina”. Još ne znam ništa u vezi sa noći ulaska u 2018. Zaista imamo mnogo ponuda i tek će se odlučiti gde, šta i kako - kaže JK.

 ??  ?? Ugrožena: Sunčica Travica Obračun: Saška Karan i Marko Janjušević Ne brine za ženu: Aleksandar Gazivoda
Apeluje na kolegijaln­ost: Jelena Karleuša
Ugrožena: Sunčica Travica Obračun: Saška Karan i Marko Janjušević Ne brine za ženu: Aleksandar Gazivoda Apeluje na kolegijaln­ost: Jelena Karleuša
 ??  ?? Jelena ga ceni, ali i proziva: Željko Joksimović JK ga poredi sa Biberom: Saša Kovačević
Jelena ga ceni, ali i proziva: Željko Joksimović JK ga poredi sa Biberom: Saša Kovačević
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia