Alo!

Saška Karan nasrnula na Janjuša

Košarkaš i pevačica su se najpre psovali, a potom su se gađali čašama i tanjirima

-

Košarkaš Marko Janjušević upisao se na dugačku listu onih koje je u rijalitiju „Zadruga” pevačica Saška Karan uspela da isprovocir­a na fizički obračun. Naime, povod za sukob, koji se lako mogao završiti žestokom tučom, desio se tokom sastanka svih zadrugara, a nakon što je Marko Janjušević prokomenta­risao izbor za ovonedeljn­og potrčka.

Tako je Janjuš zamerio Zorani što je Saru izabrala za ženskog potrčka, a čitavo njegovo izlaganje upadicama je prekidala Saška Karan.

- Razočarao me je tvoj izbor i komentar da bi Sara sigurno imala seks u rijalitiju, ali da se folira - kazao je Janjuš, dok je pevačica stala u Zoraninu odbranu.

- I ja se slažem sa tom konstataci­jom - kazala je Saška, a onda je usledio kratki verbalni sukob.

Koji trenutak kasnije, nakon što su Saška i Janjuš razmenili sočne psovke, košarkaš je plastičnom čašom gađao pevačicu. Poletele su čaše i tanjiri preko stola, a ni jedno ni drugo nisu bi- rali čime će se gađati.

- Šta ti misliš, da se ja tebe bojim? Šta hoćeš? Ma pustite me! Misliš da ako si veći, da se ja tebe bojim? Ma ne bojim te se. Vidiš li koliko ti je dovoljno da te izazovem? Ajde, udari me! Sram te bilo, na jednu ženu krećeš! Pogledaj, konjino, koliki

si. Dvoje sam izbacila,

sada je treći na redu - vikala je Saška na Janjuša dok su stajali u gardu poput boksera koji se spremaju za rundu. Nakon sukoba, Janjuš je vidno iznerviran izašao, dok je pevačica spokojno šetala dnevnom sobom. S. A.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia