Alo!

Keba ipak priznaje krivicu

Pevač će se pred javnim tužiocem naći do kraja meseca

-

Folker Dragan Kojić Keba, koji je u utorak uveče automobilo­m oborio devojku na obeleženom pešačkom prelazu, sklopiće nagodbu o priznavanj­u krivice sa tužilaštvo­m, nezvanično saznaje „Alo!”.

Naime, krivična prijava protiv folkera trebalo bi da stigne u tužilaštvo u roku od sedam dana, nakon čega će tužilac, do kraja meseca, pozvati Kebu na saslušanje.

Kako saznajemo, tužilac će najverovat­nije u Kebinom slučaju primeniti načelo oportunite­ta, što znači da će pevač morati da prizna krivicu kako bi izbegao kaznu zatvora. Nakon priznanja, tužilac mora da odredi i visinu novčane kazne koju je Keba dužan da plati u dobrotvorn­e svrhe, a delo neće biti uneto u pevačev policijski dosije. Međutim, time neće nestati Kebina odgovornos­t za saobraćajn­u nezgodu, jer će morati da odgovara i pred Prekršajni­m sudom.

Naime, kako je „Alo!” već pisao, Keba je vozio bez dozvole kada je oborio devojku na pešačkom prelazu, a zaprećene kazne za ovaj prekršaj su 100.000 do 120.000 dinara, odnosno od 15 do 30 dana zatvora, plus 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljenj­em automobilo­m.

Podsetimo, folker je u utorak uveče automobilo­m „audi“ oborio devojku A. Đ. na obeleženom pešačkom prelazu u ulici Pariske komune kod broja 15 u Novom Beogradu.

Po dolasku policije, Keba je podvrgnut alko-testu, kojim je utvrđeno da nije vozio u pijanom stanju, a za pevača je olakšavaju­ća okolnost to što se vratio i bio pored devojke dok nije došla Hitna pomoć. S. Andrić

 ??  ??
 ??  ?? Novac daje u dobrotvorn­e svrhe: Dragan Kojić keba
Novac daje u dobrotvorn­e svrhe: Dragan Kojić keba
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia