Alo!

GLUMAC NAVODNO NAPASTVOVA­O KOLEGU

Čarli Šin silovao dečaka?! ISIDORI ĆERKA POSVETILA TETOVAŽU Pisac otkriva kako su nastale scene u kojima se opisuje seksualni život generala Živkovića

-

Čarli Šin je imao mnogo skandala u životu, a sada je optužen i da je silovatelj! Naime, glumac je navodno kao devetnaest­ogodišnjak silovao tada trinaestog­odišnjeg Korija Haima, sa kojim je igrao u filmu „Lukas”, a koji je 2010. umro od predoziran­ja narkoticim­a.

Mladić je pre smrti progovorio o zlostavlja­nju, ali nikada nije otkrio ime silovatelj­a, dok bivši glumac Dominik Brasija tvrdi da mu je priznao da se radi o Čarliju Šinu.

- Haim mi je rekao da je imao seks sa Šinom tokom snimanja „Lukasa”. Pušili su marihuanu i imali analni seks. Tada mi se ispričao da je Čarli nakon toga postao hladan prema njemu, pa ga je odbijao i ignorisao. Kada je Haim ponovo hteo da se „druže“, Čarli nije bio zaintereso­van - kaže Dominik.

Kori Feldman, Haimov najbolji prijatelj, u svojim memoarima je detaljno ispričao šta se desilo.

- Tokom snimanja „Lukasa”, muškarac je Haima uverio da je sasvim normalno da se muškarci i dečaci u filmskoj industriji seksaju i da je to nešto što svi rade. Za vreme pauze za ručak odveo ga je u prostor između dve prikolice i tamo ga je silovao - napisao je Feldman u svojim memoarima. Tom prilikom nije imenovao glumca, ali je nakon nekog vremena izjavio da „nije fan Čarlija Šina zbog načina na koji se odnosio prema nekim ljudima”. Feldman je ispričao da je „Haim celog života pokušavao da se oporavi od tog iskustva”. Bio je zbunjen nakon seksa, pa je poput mnogih drugih žrtava verovao da je zaljubljen u svog zlostavlja­ča. Brasija tvrdi da mu je Haim takođe rekao da je u svojim dvadesetim ponovo spavao sa Šinom.

- Rekao mi je da mu se nije dopalo i da ga je napokon preboleo. Uz to je nazvao Šina luzerom - otkrio je

on. Vila, ćerka Isidore Bjelice, nedavno je tetovirala levu ruku, a jednu tetovažu sa rečima „Najviše, isto” posvetila je mami. Isidora Bjelica ju je podržala u toj odluci.

- Vila je tetovirala celu levu ruku, a jedna od tetovaža je posvećena ljubavi prema mami, što je zaista lepo i što me raznežuje. Liberalan sam roditelj i važno mi je da deca žive svoje snove, a ne moje. Vila mi kaže da je svako ko vidi njene tetovaže bogate karijere ste se vi koncentris­ali? Šta vam je bilo bitno dok ste gradili taj lik?

- Priča o generalu Petru Živkoviću je priča o „Crnoj ruci“, koja je izvršila atentat na Aleksandra Obrenovića i koja je dinastiju Karađorđev­ić dovela na vlast. General je bio značajan deo zavereničk­e grupe, ali posle Solunskog procesa, u kojem se Aleksandar Karađorđev­ić obračunao sa crnorukcim­a, Živković je izdao svoje drugove i postao stub novog režima. Osim toga, general Živković je bio čovek kojeg je princ Đorđe Karađorđev­ić u svojim memoarima okarakteri­sao kao ključnog igrača u intrigama koje su se protiv njega vodile. Sve to ga, uz činjenicu da će ga Aleksandar imenovati za predsednik­a vlade nakon uvođenja Šestojanua­rske diktature, čini intigrantn­om ličnošću. U tom svetlu, njegovo seksualno opredeljen­je tek je sporedna stvar.

 Da li ste očekivali da će seksualno opredeljen­je jednog generala izazvati toliko kontroverz­i kod domaće publike i da li smo sa ove vremenske distance spremni za tu priču? Drugim rečima, zašto nam je prihvatlji­va gej premijerka, ali ne i gej general?

- Nisu mi poznate takve reakcije publike, ali opet, logično mi je da seksualno opredeljen­je jednog generala može da intrigira ljude. Što se tiče drugog dela vašeg pitanja, Petar Živković, u periodu koji obrađuje prva sezona „Senki“, nije bio predsednik vlade, nego načelnik vojne bezbednost­i. U nastavku serijala, koji pišemo, obradićemo i vreme u kojem je Živković bio premijer, a tada će biti mesta za ovakve analize. Mada, ne vidim na koji način seksualno opredeljen­je može da bude mera za vrednovanj­e nečijeg delovanja.

 Stvarali ste i lik ništa manje kontroverz­nog Mustafe Golu-

 ??  ?? U centru skandala: Čarli Šin Više nije živ: Kori Haim
Ponosna na ćerkinu poruku: Isidora Bjelica Goran Bogdan kao Mustafa Golubić Strah i trepet: General Živković
U centru skandala: Čarli Šin Više nije živ: Kori Haim Ponosna na ćerkinu poruku: Isidora Bjelica Goran Bogdan kao Mustafa Golubić Strah i trepet: General Živković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia