Alo!

Majka odložila suđenje zbog popravke zuba!

- Na slobodi vidno promenila izgled

Tanja Lakić Mahud (38), optužena da je „metadonom“usmrtila svoju osmomesečn­u ćerkicu Anju, juče je u Višem sudu u Beogradu tražila odlaganje pretresa zbog popravke zuba! Ona je u sud došla od kuće sa nanogicom, a odmah po ulasku u sudnicu obratila se sudiji i zamolila da joj odloži suđenje, pravdajući se da zbog jake upale pije antibiotik­e.

- Nisam u stanju da odgovaram na pitanja i pratim suđenje. Izvađen mi je zub pod upalom, zbog čega je došlo do komplikaci­ja. Sada imam bolove i pijem antibiotik­e. Kada mi se smiri upala, zubar će nastaviti da mi menja i sređuje zube. Molim vas da odložite pretres - rekla je Tanja Lukić Mahud, posle čega je suđenje odloženo za decembar.

Optuženoj je 11. jula ove godine odlukom Bojana Mišića, sudije Višeg suda, zatvorski pritvor zameni kućnim pritvorom sa nanogicom. Sud je prihvatio predlog odbrane da joj odredi kućni pritvor da bi mogla da bude sa starijom ćerkom.

- Molim vas da me pustite u kućni pritvor zbog mog zdravstven­og stanja, starije ćerke i starih roditelja - rekla je tada Tanja, dok je njen advokat smatrao da joj treba ukinuti pritvor jer više ne postoji uznemirenj­e javnosti.

Odmah posle dobijanja nanogice, Tanja se na sudu pojavila vidno promenjeno­g izgleda. Krajem septembra je došla u dugom crnom ponču, dok je lice zaklonila naočarima za sunce. Kada je prilazila ulaznim vratima suda, stavila je i crnu kapuljaču preko glave. Tanja je optužena za ubistvo osmomesečn­e ćerke Anje, čije je telo krajem septembra 2015. nađeno u kesi na terasi stana na Vračaru. M. Ivanov

 ??  ?? Tanja Mahud sa ćerkom
Tanja Mahud sa ćerkom
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia