Alo!

Volim da CRTAM portrete!

Talenat već sam taj nisam crtala, „Kao dete kaže pevačica tri godine“, otkrila pre

- Piše: D. RAKOČEVIĆ

Milica Todorović je jedna od najtalento­vanijih pevačica na našim prostorima. Osim toga što odlično peva, ona je svoj talenat pokazala i kao glumica.

Milicu smo pre nekoliko godina imali priliku da gledamo u operi Emira Kusturice „Dom za vešanje“, gde je debitovala zajedno sa kolegom Stevanom Anđelković­em. Nakon toga je pozajmila glas junakinji crtanog filma „Hotel Transilvan­ija 2“, a nedavno smo imali priliku da je vidimo rame uz rame sa slavnim holivudski­m glumcem Benom Kingslijem.

Ipak, ono o čemu Milica malo govori i što čuva daleko od očiju javnosti jeste njen talenat za slikanje i crtanje. Muzička zvezda retko govori o tome, jer kako je i sama istakla, to je nešto što voli da radi kada je sama. Pevačica je nedavno obradovala koleginicu Eminu Jahović, čiji je portret nacrtala, a kako saznajemo, Milica neretko iznenadi svoje bliske prijatelje portretima i slikama koje radi za njih.

- Slikanje i crtanje su nešto što mora da se vežba. Ja to ne mogu da radim kada mi neko traži u trenutku, jer zaista moram da dobijem inspiracij­u. Kao dete nikada nisam crtala, već sam taj talenat otkrila pre tri godine. Najčešće volim da crtam portrete, mada mi za njih treba dosta vremena i koncentrac­ije. S druge strane, ja nikada nisam učila da crtam, pa su upravo zbog toga svi moji prijatelji iznenađeni koliko to dobro radim - otkrila je Milica i dodala da kada crta ne voli da je ljudi dekoncentr­išu i priznala da tada ne može ni sa kim da priča.

Pevačica Ljupka Stević čitaocima “Alo! VIP“preporučuj­e da pročitaju knjigu Paula Koelja „Pobednik je sam”.

- Iako često nastupam, uvek nađem vremena za knjigu. Svima bih preporučil­a moju omiljenu knjigu - “Pobednik je sam” od Paula Koelja. To je napeta priča koja opisuje vreme u kojem živimo, gde nas trka za bogatstvom i uspehom često sprečava da čujemo ono što nam srce šapuće. Koeljo nas vodi na Kanski filmski festival, gde se okupljaju slavne ličnosti iz sveta mode i filma. Neke od njih su se uspele do samog vrha i strahuju da ne padnu sa tih visina. Jer novac, moć i slava za njih su ulozi zbog kojih su spremni na sve, po bilo koju cenu… - priča pevačica i priznaje da kad joj se knjiga ne svidi u stratu, ne nastavlja da je čita.

- Posle te knjige počela sam da čitam “Vešticu iz Portobela”, istog autora, koja mi se nije dopala. Ne volim knjige koje su mračne, pa sam morala da odustanem. Uživam u knjigama koje imaju laganu i lepršavu tematiku - kaže Ljupka. N. M.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia