Alo!

KLADITE SE NA RONALDOVU DECU!

Kvota da će neko od naslednika zaigrati za Real ili Junajted je 100:1, a da će dva 20:1 dana stara devojčica biti sportista -

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Dečak, devojčica i dečak, pa - devojčica. Kristijano Ronaldo je dobio četvrto dete, devojka Georgina Rodrigez je na svet donela devojčicu Alanu Martinu. Najboljem fudbaleru sveta ovo je treći put da se raduje - prvo se rodio Kristijano Žunior, onda je na leto dobio blizance Evu i Matea, i sada Alanu Martinu.

Dva puta decu je dobio od surogat majki, a sada je prvi put dobio dete prirodnim putem. Međutim, ono što je još zanimljivi­je od svega jesu opklade koje pljušte, posebno u engleskim kladionica­ma, a tiču se Kristijano­ve dece. Glavno je pitanje - ko će od njih krenuti očevim stopama i postati vrhunski sportista?

Nije to toliko neobično da sin fudbaler krene očevim stopama, naročito ako znate da ima gene najboljeg igrača sveta. To se posebno odnosi na Kristijana Žuniora

(7), Ronaldovog prvorođeno­g sina, čiji su se videosnimc­i na kojima juri sa loptom već pojavili na internetu. Tako je, recimo, „Viljam Hil” nudio kvotu 100:1 da će Žunior zaigrati za Mančester junajted ili Real Madrid, a ista kvota je i na to da će drugi sin, Mateo, igrati u nekom od klubova čiji je dres nosio njegov tata.

- Iako imaju nasleđen talenat, mnoga deca superzvezd­a ne mogu da postanu vrhunski sportisti. Ali Ronaldo je poznat po svojoj radnoj etici i možda će podstaknut­i neko dete da bude vrhunski sportista - rekao je nedavno Rupert Adams, portparol „Viljam Hila”.

Dok se letos nakon rođenja blizanaca verovalo da bebe dečaci, bila je ponuđena opklada u „Ledbrouks” kladionici, u razmeri 250:1, da će zajedno igrati u timu Junajteda ili Reala, odnosno da će ih tata nekada predvoditi sa klupe u nekom klubu. Ali ta ponuda više ne važi nakon što se saznalo da se ipak radi o dečaku i devojčici.

I što se tiče Alane Martine, samo dva dana nakon što se dete rodilo, počele su uplate za prognozira­nje njenog budućeg zanimanja. Pošto je malo verovatno da će zaigrati fudbal (mada ni to nije nemoguće), ponuđena je kvota uz pitanje - da li će se profesiona­lno baviti sportom? Da će se Alana Martina bavi bilo kojim sportom na vrhunskom nivou (to znači da postane reprezenta­tivac Portugala), kvota je 20:1...

 ??  ?? Eva i Mateo u naručju tate i brata Kristijano Žunior ima već sedam godina Georgina je
Kristijanu rodila Alanu
Martinu
Eva i Mateo u naručju tate i brata Kristijano Žunior ima već sedam godina Georgina je Kristijanu rodila Alanu Martinu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia