Alo!

ŠARAN OVIĆ DOBIO DOJAVU DA ĆE E BITI UHAPŠEN?!

„Pretpostav­lja se da mu je neko javio da je identifiko­van i lociran. Policija je raspisala potragu za njim, a ne isključuje se ni mogućnost da je ponovo napustio Srbiju”, kaže naš izvor

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Sumnja se da je Zrelac ubijen zbog poslova sa Slobodanom Šaranoviće­m

Vladimir Šaranović (40), osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca u decembru 2015. godine, navodno je imao dojavu da mu se sprema hapšenje, zbog čega je u poslednjem trenutku pobegao policiji, koja je u utorak uveče upala u zgradu na Kanarevom brdu u kojoj je Šaranović stanovao sa porodicom, saznaje „Alo!”.

Prema rečima našeg dobro obavešteno­g izvora, Vladimir Šaranović je nedavno došao u Srbiju iz inostranst­va.

- On je nakon ubistva Zreleca otišao iz Srbije. Jedno vreme se skrivao u Austriji i Crnoj Gori, a nedavno se vratio u Beograd i iznajmio stan na Kanarevom brdu. Policija je identifiko­vala Šaranovića, između ostalog i zahvaljuju­ći DNK tragovima nađenim na čaurama koje s u ispaljene na Zreleca - kaže naš izvor i dodaje da su inspektori duže vreme pratili Šaranovića, koji nije bio poznat u kriminalni­m krugovima.

- Pretpostav­lja se da mu je neko javio da je identifiko­van i lociran. Policija je raspisala potragu za njim, a ne isključuje se ni mogućnost da je ponovo napustio Srbiju. U stanu na Kanarevom brdu nađena su dokumenta i manja svota novca, ali ne i oružje

- objašnjava sagovornik.

Kako saznajemo, motiv ubistva advokata Zreleca i dalje je nejasan, ali je policija otkrivanje­m izvršioca likvidacij­e došla do izvesnih indicija o mogućim razlozima.

Naime, kako se sumnja, osumnjičen­i Vladimir Šaranović navodno je rođak braće Branislava i Slobodana Šaranovića, čiji je Zrelec bio advokat.

- On je bio dugogodišn­ji pravni zastupnik braće Šaranović. Vodio im je različite poslove, zastupao ih pred sudovima, osnivao im i vodio firme. Slobodan je Zreleca angažovao i u istražnom postupku koji je protiv njega vođen u Crnoj Gori za organizova­nje likvidacij­e Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića. Takođe, Zrelec je bio i advokat Miloša Delibašića, sestrića Slobodana Šaranovića, kome se pred Specijalni­m sudom u Beogradu sudi zbog učestvovan­ja u ubistvima Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića - podseća naš izvor.

Prema njegovim rečima, postoje izvesne indicije da je advokat nastradao upravo zbog poslova

izvor

sa Slobodanom Šaranoviće­m.

- Istraga ide u više pravaca, pa se tako ne isključuje ni mogućnost da je Slobodan Šaranović angažovao Vladimira da ubije Zreleca. Prema nekim informacij­ama, sumnjao je da ga advokat navodno potkrada i nije bio zadovoljan kako vodi njegov kockarski biznis - kaže sagovornik i napominje da se ne treba isključiti ni mogućnost da je Slobodan Šaranović naručio

ubistvo Zreleca jer se plašio da će njegov sestrić Miloš Delibašić pred sudom ispričati sve što zna o njihovoj kriminalno­j grupi. - Šaranović je nakon hapšenja Delibašića angažovao Zreleca da ga zastupa pred sudom. Do njega su navodno došle priče da Delibašić u dogovoru sa njim razmišlja o tome da ispriča sve što zna, što njemu nikako ne bi išlo u prilog, pa je rešio da na taj način spreči to svedočenje kaže naš izvor.

Podsetimo, Vladimir Zrelec ubijen je 1. decembra 2015. godine kada je na njega ispaljeno šest hitaca iz

vozila u pokretu dok se nalazio u svom automobilu u blizini Hrama Svetog Save. Pogodila su ga dva metka u stomak, zbog čega je imao dve operacije, ali je tri nedelje kasnije preminuo od sepse. Slobodan Šaranović je preminuo u martu ove godine nakon što su na njega za sada nepoznati počinioci ispalili više hitaca ispred njegovog stana u Budvi.

 ??  ?? Likvidiran: Branislav Šaranović
Likvidiran: Branislav Šaranović
 ??  ?? Na advokata Vladimira Zreleca ispaljeno šest ihitaca Advokat Vladimir Zrelec Osumnjičen­a: Katarina Rebrača
Na advokata Vladimira Zreleca ispaljeno šest ihitaca Advokat Vladimir Zrelec Osumnjičen­a: Katarina Rebrača

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia