Alo!

Vladimir Orlić stao na ludi kamen!

Supruga Anđelka nije se libila da zaigra, a u jednom trenutku uzela je čak i daire u ruke

- Pišu: J. ĐONDOVIĆ - D. RAMADANI redakcija@alo.rs

Svadba, svadba... Vladimir Orlić, zamenik šefa poslaničke grupe SNS-A, stao je na ludi kamen! Poslanik se u nedelju, 12. novembra, zakleo na večnu ljubav svojoj izabranici Anđelki, a svadba je bila u jednom restoranu na Adi Ciganliji.

Brojne kolege iz skupštinsk­ih klupa i tabora naprednjak­a su, uz porodicu i prijatelje, uveličali svadbeno veselje, kojem je prisustvov­alo više stotina gostiju.

Vladimir Orlić nije bio preterano raspoložen da nam otkrije detalje.

- Hvala najlepše na čestitkama, ali ne bih davao izjave o ličnim pitanjima. Siguran sam da razumete - rekao je poslanik za „Alo!”.

Prema rečima našeg izvora, atmosfera na svadbi je bila fenomenaln­a.

- Hrana, piće, atmosfera... Sve je bilo super. Zaista nemam reči, odavno nisam bio na nekoj ovako dobroj svadbi - otkrio je za „Alo!” jedan od gostiju.

Lepa mlada zablistala je u beloj venčanici, a mladoženja se odlučio za crno odelo. Gospođa Orlić se nakon ceremonije presvukla u kraću belu haljinu, a nije se libila da pokaže igračko umeće, pa je u jednom trenutku uzela daire u ruke i oduševila prisutne.

Svadba je trajala do kasno u noć, a osim porodice i prijatelja, prisustvov­ale su i brojne Orlićeve kolege. Boje ministara branila je ministarka Jadranka Joksimović, a ni poslanici i funkcioner­i nepradnjak­a nisu želeli da propuste svadbu kolege iz skupštinsk­e klupe, pa su na veselju bili i Marijan Rističević, Igor Bečić, Dušica Stojković, Aleksandar Marković, Zoran Babić...

 ??  ?? Marijan Rističević sa koleginica­ma iz parlamenta Poslanici najveselij­i gosti Zoran Babić podržao
mladog kolegu
Prvi ples mladenaca
Marijan Rističević sa koleginica­ma iz parlamenta Poslanici najveselij­i gosti Zoran Babić podržao mladog kolegu Prvi ples mladenaca

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia