Alo!

EKSKLUZIVN­O Ana tražila 50 DAJE 2.000 €

- Piše: J. PAUNOVIĆ jelena.paunovic@alo.rs

Pošto su utvrdili nepomirlji­ve razlike u karakterim­a, pevačica i reper rastali su se u miru i slozi

Kako su obećali, tako su i uradili - Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u miru su se rastali! Kako „Alo!” saznaje, pevačica i reper preksinoć su potpisali sporazumni razvod braka i dogovorili se o alimentaci­ji koju će otac plaćati za ćerkicu Taru - čak

2.000 evra.

Prema rečima našeg izvora bliskog bivšem bračnom paru, Ana i Rasta su se dogovorili lako i brzo.

- Otkad su se rastali,

Ana i Rasta se više nisu svađali. Njima je život pod istim krovom bio nemoguć, pošto imaju veoma različite navike i karaktere, što je i dovodilo do varnica, međutim, kada se on iselio i kada su počeli da pričaju o razvodu, sve je teklo neverovatn­o glatko - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je oboma na prvom mestu sreća ćerkice Tare, te da su zato spustili loptu.

- Kada su shvatili da je zajednički život nemoguć, počeli su da pričaju o ćerki i njenoj budućnosti. Ona ima tek tri i po meseca i potrebni su joj i majka i otac, a pošto već neće biti par, bitno je da normalno komunicira­ju kako dete ne bi imalo traume. Bebi je mesto uz majku, tako da Rasta nije ni pomišljao da traži starateljs­tvo, a Ana želi da otac bude što prisutniji u njenom životu, pa mu je sama rekla da može da viđa Taru kada god poželi - otkriva izvor „Alo!”.

Zanimljivo je da se doskorašnj­i supružnici nisu posvađali čak ni zbog para, što je gotovo uvek kamen spoticanja prilikom razvoda.

- Ana je Rasti predložila da alimentapr­oblem braku k nisu niš vornik, advokat razveo N

- Tač potpisa braka i Stefana goj pra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia