Alo!

Maca i Bora kao Brena i Saša!

-

U rijalitiju „Zadruga” imali smo priliku da ispratimo performans u kojem su se Maca Diskrecija i Bora Santana predstavil­i u ulogama Lepe Brene i Saše Popovića!

Kao što je i najavljiva­no, Diskrecija, Santana i Miki Đuričić napustili su imanje kako bi izveli nastup u emisiji „Amidži šou”. Miki Đuričić dobio je ulogu estradnog menadžera, a kao prve klijente uzeo je Boru Santanu i Macu Diskreciju. Miki je danima objašnjava­o da sluti uspešnu karijeru ovom dvojcu, a kao nagradu im je „sredio” nastup u jednoj od najgledani­jih emisija. Zadatak je danima uvežbavan, a kada je prekinoć trojac konačno stigao u studio kod Ognjena, svi su sa nestrpljen­jem čekali da nastupe.

- Poštovana publiko, poštovani gosti, poštovani gledaoci, najveći šoumen na Balkanu i najveća zvezda Balkana - Bora i Maca - najavio ih je Miki Đuričić, estradni menadžer. Nakon ubedljivog nastupa i izvođenja pesme „Čik pogodi” tokom kojeg je Maca neumorno igrala oko Bore, ovaj estradni par na sceni se i poljubio.

- Opa, je l’ ovo bio pravi poljubac - upitao je Ognjen, koji je, kao i svi, bio iznenađen, imajući

u vidu da se odnosi između Mace i Bore stalno menjaju.

- Pravi poljubac - priznala je Maca Diskrecija.

- Osećaj je neverovata­n, i ja imam veliku tremu. Ne bi ničeg bilo da nije bilo našeg menadžera - rekao je Bora.

Po povratku u rijaliti, ostalim ukućanima pušten je snimak iz emisije, a osim što su svi zadrugari ustali da igraju, oduševio ih je i sočni poljubac između Santane i Mace. Usledili su aplauzi, urlici i zezanje na njihov račun, a kada su se strasti stišale, Miki i Bora iznelil su ostalima utiske o ludoj noći. O. Konatar

Diskrecija i Santana su se i poljubili, a nastup im je organizova­o

Miki Đuričić

 ??  ?? Pao je i poljubac: Bora Santana i Maca Diskrecija
Pao je i poljubac: Bora Santana i Maca Diskrecija
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia