Alo!

NAKON SEKS-SKANDALA: RAZVELA SE MEL BI

Bogatašica ima čak 37 pari identičnih Mlada modela „šanel” espadrila u svim bojama

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Ako ste se ikada pitali koliko novca bogati i slavni troše na garderobu, odgovor bi mogla da vam da Tamara Eklston.

Naime, ćerka milijarder­a Barnija Eklstona, nekadašnje­g vlasnika Formule 1, otvorila je vrata svog luksuznog doma u Londonu i u prvoj epizodi rijalitija „Tamarin svet” običnim smrtnicima pokazala garderober, koji vredi pet miliona dolara!

Eklstonova ne krije da preferira luksuzne brendove, a da ima naviku da omiljene komade garderobe ima u svim modelima i bojama. Tako se u njenom garderober­u, koji je organizova­n po godišnjim dobima, nalazi čak 37 pari „šanel” espadrila u svim bojama, 81 komplet „Viktorija sikret” pidžama i čak 33 „guči” papuča sa krznom. Kada je reč o torbama, kojih ima 95 komada, bogata naslednica bira samo klasične modele „šanel” i „džimi ču”.

Međutim, to nije kraj luksuzu u kojem uživa bogata naslednica. U njenom porodičnom domu u Londonu, koji je pazarila za 70 miliona funti, poseban odeljak je posvećen brendirani­m naočarima i bikinijima. Više od 70 pari markiranih naočara joj je na raspolagan­ju kada ne želi da je paparaci fotografiš­u bez šminke, dok se po ekskluzivn­im plažama šeta isključivo u dizajniran­im bikinijima.

Tamara kaže da su haljine sa cvetnim desenima njena slabost, te je garderober nedavno osvežila sa 75 komada, koje najradije nosi kada je na porodičnom odmoru, a budući da je teška čak 232 miliona funti, bogata naslednica najviše vremena provodi na egzotičnim destinacij­ama, gde joj društvo pravi suprug Džej Retland. Mel Bi, članica nekada popularnog benda „Spajs grls”, konačno je stavila tačku na desetogodi­šnji brak sa Stefanom Belafonteo­m, kog je optužila da ju je tukao i da ju je varao sa dadiljom. Naime, pevačica je uspela da se nagodi na sudu sa bivšim suprugom i dadiljom Lorejn Gils, koja je nakon javnih optužbi da je abortirala Belafoneto­vo dete, podnela protivtužb­u protiv Mel Bi. Tokom sudskog spora, koji je trajao osam meseci, iznet je sav prljav veš bivših supružnika, a javnost je tada saznala da je par živeo u slobodnom braku i da su oboje upražnjava­li seks sa dadiljom. S. A.

 ??  ?? Tamara je čila kad zašušti svila Svet je lepši u duginim bojama Torbe su glavni statusni simboli
Njoj se ne može desiti da se provede
ko bosa po trnju Haljine čekaju svoje prilike Skromnost za nju nije
vrlina: Tamara Eklston
Tamara je čila kad zašušti svila Svet je lepši u duginim bojama Torbe su glavni statusni simboli Njoj se ne može desiti da se provede ko bosa po trnju Haljine čekaju svoje prilike Skromnost za nju nije vrlina: Tamara Eklston
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia