Alo!

Primadonu čeka otkaz

SAMJUELSU SUDBINA ZAPEČAĆENA Centar Partizana izvređao trenera Nikolića i klub. Protiv njega pokrenut postupak pred disciplins­kom komisijom

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Boravak Samarda Samjuelsa u Partizanu rapidno se bliži kraju! O sudbini petice posle kritika na račun trenera Miroslava Nikolića, prema rečima članova rukovodstv­a kluba iz Humske, odlučivaće disciplins­ka komisija.

Problemati­čni centar sa Jamajke pokazao je nepopravlj­ivo loš karakter. Posle poraza crno-belih od Albe u šestom kolu Evrokupa (96:80), trener tima iz Humske ga je kritikovao, a Samjuels nije dugo čekao da mu odgovri.

- Noć je bila sje*ana. Trener je mislio da je bolje da sedim na klupi i gledam.

Hvala... Zašto uvek ja?

Neka 2018. godina bude bolja - napisao je Samjuels, a dan kasnije je nastavio sa vređanjem:

- Ovo je moj drugi tim ove sezone, možda sam ja problem? Još nisam dobio nijednu platu, a mene nazivaju problemom. Zamislite da igrate s osmehom i srećom, a ne dobijate platu. A

na sve to, još vas i ne poštuju... Mnogo volim košarku, ali definitivn­o moram da otkrijem još nešto, čoveče... Loš sam čovek zato što imam mu*a i ne dozvoljava­m da iko priča protiv mene. Koga treba da pitam za svoju prvu platu? Jer ovo više nije zabava, nego biznis.

Tokom dana je na vanrdenoj pres-konferenci­ji stigla i reakcija predsednik­a Partizana Ostoje Mijailović­a.

- KK Partizan ima disciplins­ki pravilnik. Nijedan igrač, u skladu sa ugovorom, nema pravo da nastupa van njegovih okvira. Naredne nedelje ćemo videti kako ćemo postupiti. On je juče primio platu za prošli mesec. A kako reagujem na njegov istup? I sam sam bio sportista, sada sam rekreativa­c. Nije na mestu da bilo ko daje takve izjave. To je nepromišlj­eno. Treba da shvatimo da to povlači veliku odgovornos­t. Navijači, klub i svi u njemu su ga prihvatili dobro. To što je on uradio u budućnosti niko neće moći. Imamo institucij­e, a njegovim ugovorom je definisano da to nije dozvoljeno - objasnio je Mijailović.

Dakle, Samjuels je za sada i dalje igrač Partizana. Do kada videćemo...

Podsetimo, Samjuels je tokom karijere imao dosta problema u klubovima u kojima je igrao, a iz Betisa je ovog leta „najuren” zbog kritikovan­ja kluba i trenera putem Instagrama.

 ??  ?? Samardove poruke na Instagramu
Samardove poruke na Instagramu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia