Alo!

Moja Jeca nema para, ZATO JE U „ZADRUZI”

„Ona nije neka balavica, ali nije ni baba-devojka. Ne može da živi od svog posla kako je navikla”

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Onog trenutka kada je Jelena Golubović kročila na imanje “Zadruge”, nastali su ozbiljni problemi.

Popularna rijaliti učesnica doživela je pravi linč od ostalih učesnika, kojima se nikako nije dopala odluka produkcije da je uvede na imanje.

Jelena svakodnevn­o dolazi u sukobe sa većinom zadrugara, a osim do verbalnih, s vremena na vreme dođe i do fizičkih okršaja.

Njena majka Svetlana prokomenta­risala je učešće svoje ćerke u rijaliti šouu “Zadruga”, a bolna tema joj je i dalje sukob koji je Jelena imala sa Zoricom Marković pre manje od mesec dana.

Zorica je tada Jelenu nazvala prostitutk­om, kao i njenu majku.

- Znate šta, to nije ništa novo. Oni tamo koriste svaku priliku da udare na moju Jelenu. Svi znamo i zašto. Ona je uvek bila glavni favorit gde god da se pojavi. Moram priznati da sam bila šokirana izjavama Zorice Marković, ali to samo govori o njoj - kaže Jelenina majka za “Alo!” i otkriva da je jednom prilikom gostovala u TV emisiji sa Zoricom, koja je na sve načine pokušavala da je isprovocir­a.

- Šokirana sam činjenicom da Jelena tamo trpi nasilje. Trebalo bi neko da reaguje. Ona nije neka balavica, ali nije ni baba-devojka. Trebalo bi da imaju poštovanja prema mojoj Jeleni. Ne mogu da verujem da je tako maltretira­ju - kaže Jelenina mama za “Alo!”.

Rediteljka svakodnevn­o priča o baki, koja je nedavno i ušla u “Zadrugu” kako bi videla svoju unuku, a

nam otkriva da je baka Caka biljnih zdravstven­ih probleg kojih je završila u bolnici.

se veoma brine za Jelenu. lako i ne voli da gleda kada tiraju. Nedavno je bila u bolok je Jelena bila na putu pre

je ušla u “Zadrugu”, takovršila u bolnici. To smo krili e - kaže Svetlana i otkriva da nje gledaju rijaliti, kako se ne e nervirali. šu konstataci­ju da je Jelena uta boravila u rijaliti prograena majka je rekla: što mislite da ona ide u rijalima para. Ne može da žvi od la kako je ona navikla. Nije to lako. Ona mora na taj način da zaradi novac - kaže Svetlana za “Alo!” i dodaje:

- Moram vam priznati da jedva čekam da izađe, jer se zaista previše nerviram - kaže Svetlana Golubović za “Alo!”.

Jelenina majka nije želela previše da komentariš­e ljubavni život svoje ćerke, a kako nam je rekla, davno je digla ruke od tog dela njenog života.

- Ne viđamo se sa njim. Iskreno da vam kažem, njen dečko je njena stvar. Ja se tu više uopšte ne mešam - kaže Jelenina mama za “Alo!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia