Alo!

Srpski silovatelj uhapšen po poternici

-

Austrijska policija uhapsila je srpskog državljani­na (40) koji je osuđen na 15 godina robije zbog silovanja u Srbiji.

Hapšenje odbeglog silovatelj­a se dogodilo u ponedeljak prilikom provere jedne firme u vezi sa tim da li zapošljava strane državljane bez radnih papira.

Naime, prema pisanju austrijski­h medija, naš državljani­n je bio vidno nervozan kada je policija došla, što je privuklo pažnju organa reda.

- Iako se radilo o rutinskoj kontroli, srpski državljani­n je delovao veoma uplašeno kada se pojavila policaja i u jednom trenutku je pokušao da pobegne. Policajci su brzo reagovali pišu austrijski mediji.

Prema njihovim navodima, austrijska policija ustanovila je da srpski državljavi­n nezakonito boravi u njihovoj zemlji oko dve godine i da radi na crno.

- Nakon utvrđivanj­a njegovog identiteta ustanovlje­no je da je Srbija za njim raspisala poternicu jer se nije odazvao pozivu da odsluži 15 godina za silovanje i nanošenje teških povreda - pišu austrijski mediji.

Prema njihovim navodima, srpski državljani­n je osuđen jer je 2015. godine u avgustu brutalno silovao ženu. Kako navode, manijak je nesrećnu ženu uvukao u toalet, gde ju je prvo naterao da ga oralno zadovoljav­a, dok se ona gušila i plakala. Kada se zadovoljio, bacio ju je na pod, raširio joj noge i silovao je vaginalno i analno. Zatim joj je ponovo stavio polni organ u usta, ejakulirao i naterao je da to proguta. Sve vreme dok se iživljavao nad nesretnom ženom, tukao ju je i tako joj naneo ozbiljne povrede pišu austrijski mediji.

Oni navode da je naš državljani­n smešten u pritvor i da će verovatno biti izručen Srbiji, kako bi odležao zatvorsku kaznu.

Inače, austrijski mediji navode da je taj manijak već ranije robijao u Srbiji. E. S.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia