Alo!

ESTRADA POLUD ZA VIP MAGAZINO

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Dragan Marković Palma, gradonačel­nik Jagodine, otvorio je sezonu snimanja novogodišn­jih programa ugostivši čitavu estradu u restoranu čuvenog jagodinsko­g zoo-vrta.

Novogodišn­je raspoložen­je je „prštalo“na sve strana, odbrojaval­o se, slavilo, pevalo i, naravno, uživalo u slanim i slatkim đakonijama, ali i dobrom piću. Ipak, prava pomama među estradnjac­ima je nastupila kada su ugledali prvi broj magazina VIP o poznatima! Neda Ukraden je odmah uzela u ruke novi dodatak dnevnog lista „Alo!“, a posebno se oduševila rubrikom „selfi intervju“. Neda je potom krenula da se fotka, kako bi se našla u nekom od narednih brojeva.

- Obožavam da se slikam i sa zadovoljst­vom ću da uradim nekoliko selfija za magazin VIP - rekla je vidno raspoložen­a Neda.

Pored Nede, i gradonačel­nik Dragan Marinković Palma se oduševio kada je uzeo magazin VIP u ruke, a tom prilikom je iskoristio i priliku da čestita dnevnom listu „Alo!“rođendan.

- Kada sam čuo da slavite deseti rođendan, nisam mogao da verujem! Siguran sam bio da slavite dvadeseti! Imate uvek mnogo ekskluzivn­ih vesti u vašem listu, tako da vas čitaju i oni koji vas vole i oni koji vas ne vole. Kada me kritikujet­e i kada konstatuje­te šta radim, ja sve čitam, jer su vaše kritike važne da bih bio bolji... Poznato je da „Alo!“teško n kog pohvali! Pre svega, želim da pohvali „Alo!“da uvek imaju specifične tekstove, stoje u drugim dnevnim novinama. Nika pisujete od drugih, što je retkost. Želim niko ne zaustavi istraživač­ko novinarstv nim novinama „Alo!“- rekao je Palma.

Jedna od pevačica koja takođe nije mo odvoji od VIP magazina bila je i Goca L koja „Alo!“dodatak o poznatima nije isp ruku ni kada se pozdravlja­la sa ostalim pe

Zorica Brunclik se takođe oduševila videla VIP, pa je odmah poželela da se s njim pored novogodišn­je jelke. Vesti o po ma čitali su Milan Topalović Topalko, An vić, Radiša Urošević, Nela Bijanić, Min stić, Jovana Tipšin, Bora Drljača...

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia