Alo!

Primorao dete na GRUPNI SEKS!

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Planetrano poznati glumac Silvester Stalone navodno je silovao svoju polusestru, a jednu maloletnic­u je naterao na grupni seks. Ipak, ona nikad nije optužila glumca! Stalone je, navodno, pre 30 godina primorao maloletnic­u na seks, o čemu postoji i policijski dokument, ali ona nikada nije optužila glumca. Kako se navodi, samo godinu dana nakon tog incidenta Stalone je optužen da je silovao i svoju polusestru! U javnosti se pojavio policijski izveštaj u kojem se nalazi svedočenje tada 16-godišnje devojčice, koja je tvrdila da ju je tada 40-godišnji Stalone primorao na grupni seks. U izveštaju se navodi da je devojčica s porodičnim prijatelji­ma bila na odmoru u hotelu u kojem su snimane scene filma „Over the top”, kada je upoznala čuvenog glumca.

Ona je u suzama ispričala kako je tada srela Stalonea u hodniku hotelu i zamolila ga za autogram. Stalone je nju i njene prijatelji­ce poljubio u obraz. Idućeg dana devojka se ponovno vratila na set ne bi li dobila još jedan autogram, a tamo ju je dočekao glumčev telohranit­elj, koji ju je pitao da li bi se protivila Staloneovo­m udvaranju. Devojčica je rekla da joj to ne bi smetalo, a potom joj je telohranit­elj predao ključeve glumčeve hotelske sobe. Kako se navodi, devojčica je otišla u sobu, gde ju je Stalone čekao, i imali su seks.

- Nije mogao da uđe u mene i rekao mi je da sam mnogo uska. Onda me je pitao da li sam ikada imala seks s dva muškarca istovremen­o. Rekla sam da nisam, a on je pozvao telohranit­elja, koji se skrivao u kupatilu, da nam se pridruži - ispričala je neimenovan­a devojka policiji.

Ona tvrdi da ju je Stalone naterao da njegovom telohranit­elju pruži oralni seks dok joj je držao glavu. Nakon toga je i telohranit­elj imao seks sa njom. Kada je sve bilo gotovo, Stalone joj je, navodno, zapretio!

- Rekao mi je da su obojica oženjeni i da će me prebiti ako kažem nekom šta se dogodilo tvrdila je devojka.

Kako je rekla, zlostavlja­nje nije odmah prijavila jer je bila uplašena i odbila je da podnese tužbu protiv glumca i telohranit­elja.

- Bilo mi je dobro dok sam bila sama sa Staloneom, ali onda je došao telohranit­elj i mnogo sam se uplašila. Ništa što se dalje dogodilo nije bila moja želja, ali mislila sam da nemam izbora - otkrila je devojka policiji.

Samo godinu dana nakon tog incidenta čuvenog glumca je za zlostavlja­nje optužila i njegova polusestra Toni En.

Tvrdila je da ju je Silvester seksualno zlostavlja­o godinama. Tada je Stalone polusestri isplatio dva miliona dolara, a sve do smrti joj je plaćao 16 hiljada dolara mesečno. Toni En je preminula od kancera 2012. godine.

 ??  ?? Stalone je,
navodno, silovao svoju polusestru, a onda joj je
plaćao da ćuti o tome
Stalone je, navodno, silovao svoju polusestru, a onda joj je plaćao da ćuti o tome

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia