Alo!

Štitim decu od priča o razvodu!

- Piše: TAMARA VELIČKOVIĆ tamara.velickovic@alo.rs

Popularna pevačica Emina Jahović bila je meta turskih medija zbog navoda da se razvodi od supruga Mustafe Sandala, sa kojim je već nekoliko godina u braku. Ipak, Emina za „Alo!” otkriva da su godine iskustva u poslu kojim se bavi doprinele tome da se na neistine samo nasmeši, kao i da će svojim sinovima Jamanu i Javuzu sve objasniti kada porastu.

- U porodičnom životu je sve u redu, zaista. Nema razvoda, nema ničega. Mene sve to poga- đa samo zato što se ljudi mnogo manje bave ovim što mi zaista želimo nekako da istaknemo, ali eto, i to je deo našeg posla - kaže Emina i dodaje da novinski napisi nisu poljuljali Mustafin i njen odnos.

- Mi smo već navikli na to, jer nas već stoti put razvode, samo se nasmejemo. Do dece to ne dopire, ali vremenom ćemo ih naučiti kako da reaguju - iskreno priča Emina, koja je preksinoć nastupila u popularnom beogradsko­m klubu „Kasina”.

Iako živi u Istanbulu sa svojim suprugom, pevačica kaže da se raduje svakom dolasku u Beograd i otkriva zbog čega najviše voli srpsku prestonicu.

- Lepo mi je ovde. Ja Beograd volim, ovde sam odrasla, ovde sam studirala, tako da svaki put kada se vratim, ne dolazim samo zbog nastupa. Dođem zbog svoje porodice, kao i zbog ostalih obaveza i veoma se lepo osećam ovde tvrdi Emina i otkriva šta je bilo sa duetom sa popularnim pevačem Sašom Kovačeviće­m, budući da su mediji pisali o tome da ga je pevačica odbila.

- Nije došlo do odbijanja. Saša i ja smo snimili duet i jesmo pričali o tome da radimo i drugi duet, ali se to nije dogodilo. Pre svega, mora da se desi pesma. Ne možete vi sa svakim da snimite pesmu u svakom trenutku, što ne znači da jednog dana nećemo snimiti duet - rekla je ona.

Nakon numere „Limunada”, koju je snimila sa Milicom Todorović, Emina je najavila i novi duet sa Željkom Joksimović­em, koji će ujedno otvoriti pevačicin novi album. Iako najviše voli duete, kako kaže, Emina će predstavit­i i novu pesmu „Karma”, koja joj je omiljena.

- U novoj pesmi „Karma” se radi upravo o dobroj ili lošoj karmi. U principu, ja ne mislim da karma može baš da bude dobra. U stvari, može da bude dobra ukoliko ste radili neke dobre stvari, ali pesma će sama reći sve. To je ljubavna pesma. Veoma je tužna i nosi snažnu emociju. Mi smo uspeli da snimimo spot koji sve to pokazuje - završava Emina.

„Mustafa i ja smo već navikli na tračeve, jer nas već stoti put razvode. Oguglali smo na to, a vremenom ćemo i decu naučiti kako da reaguju”

 ??  ?? Obožava da nastupa
u Beogradu: Emina na sceni
Obožava da nastupa u Beogradu: Emina na sceni
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia