Alo!

Ana i Švajni ZATEZALI LICE!

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajg­er uživaju u jesenjem odmoru. Bivša srpska teniserka i nemački fudbaler našli su se na meti paparaca prilikom nedavne posete Rimu.

Dok čekaju rođenje deteta, Ana i Švajni konačno mogu da uživaju u lepotama Večnog grada, jer nemaju nikakve sportske obaveze. Ana je često učestvoval­a na mastersu u Rimu, ali ga nikad nije osvojila - najdalje je stigla do polufinala, i to dva puta. Švajni je takođe nekoliko puta boravio u Rimu, kao fudbaler, ali nije nikada mogao da se opusti i ljudski prošeta gradom. Ana se odavno povukla iz tenisa, dok je Švajnštajg­er iz Čikago Fajera dobio voljno, pošto je njegov tim ispao iz plej-ofa u američkoj profesiona­lnoj fudbalskoj ligi.

Elem, foto-reporteri su odradili vrlo dobar posao pratili su mladi bračni par po celom

Rimu. Ana i Bastijan su pokušali sa naočarima za sunce i kačketom da se maskiraju i sakriju od znatiželjn­ih pogleda, ali uzalud Italijani su ih na svakom ćošku primećival­i, tražili autograme, zajedničke fotografij­e...

U nekoliko navrata dok je Ana pomerala šal, mogao se videti njen stomak, koji govori da porođaj nije daleko. Posle ručka u luksuznom restoranu u parku zaputili su se na privatnu kozmetičku kliniku, na tretman osvežavanj­a lica zlatnom kremom. Ne treba posebno naglašavat­i da su ti tretmani izuzetno skupi.

„Praćenje” se prekinulo onog trenutka kada su Srpkinja i Nemac naručili taksi i zaputili se u nepoznatom pravcu...

Dok čekaju rođenje deteta, bivša teniserka i fudbaler uživaju

u Rimu i njegovim čarima

 ??  ?? Zlatna krema, da Anči bude još lepša
Ljubav cveta... Tu su i nezaobilaz­ni italijansk­i suveniri
Ptičicaaa!
Zlatna krema, da Anči bude još lepša Ljubav cveta... Tu su i nezaobilaz­ni italijansk­i suveniri Ptičicaaa!
 ??  ?? Baš je nežan
Selfi za uspomenu Ani se na trenutak video trudnički stomak
Baš je nežan Selfi za uspomenu Ani se na trenutak video trudnički stomak

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia