Alo!

Bahata Zorana PRAVILA HAOS!

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Najveća „zvezda“jučerašnje sednice Glavnog odbora SNS-A bila je, po običaju, ministarka građevine Zorana Mihajlović, koja je svojim postupcima i rečima izluđivala stranačke kolege!

Ona, kako smo se uverili na licu mesta, nije htela da aplaudira onda kada su aplaudiral­i svi ostali, samo kako bi kontrirala.

Mihajoviće­va je dala sebi za pravo da raspoređuj­e gde će ko da sedi (mesta nisu bila označena) i nije dozvolila jednom od svojih stranačkih kolega da sedne pored nje, već je tu postavila ministra privrede Gorana Kneževića.

- Kada je predsednik Vučić pohvalno govorio o Ani Brnbaić i Maji Gojoković, o tome da ne bi želeo da ih zameni jer odlično rade svoj posao i rekao da se Ana bori i da je dobar premijer, usledio je aplauz, a jedina osoba koja nije aplaudiral­a bila je Zorana Mihajlović. To ignorisanj­e bilo je više nego očigledno. Posebno se, što bi rekao naš narod, vropljila na stolici kada je u nastavku izlaganja predsednik rekao da ima mnogih u SNS-U koji bi hteli da budu na Aninom mestu - kaže naš izvor koji je juče bio na sednici u Centru „Sava“.

Međutim, kako dodaje, to nije ništa, jer je ministarka veću bahatost pokazala pred sam početak sednice.

- Zorana je umislila da je najbitnija i da treba da određuje ko će gde da sedi. Ona je, naravno, pošla da sedne u prvi red, a odmah iza nje išao je poslanik i profesor Ljubiša Stojmirovi­ć. Nakon što je ona sela, poslanik je logično seo na prvo slobodno mesto do nje. Zorani je to zasmetalo jer je imala drugačije planove.

- Ustani, Goran će sedeti pored mene - rekla je najpre ministarka, a prepričava naš izvor i nastavlja: - Poslanik ju je pogledao u čudu i prvo je mislio da se šali, a tek kada je video da im u susret dolazi ministar Goran Knežević, shvatio je da je Zorana mislila na njega i da je ozbiljno rekla da mora da ustane. Čovek se onda pomerio, a ona je bez pardona rekla: „E tako, Gorane, sačuvala sam ti mesto“, rekla je kolegi ministru uz osmeh.

Inače, govoreći o argumentim­a protiv zajednički­h izbora, predsednik Vučić se zapitao ima li smisla da posle njih ostavimo istog premijera Anu Brnabić ili predsednic­u Skupštine Maju Gojković.

- A ja mislim da i jedna i druga izvanredno rade svoj posao. Šta mislite, da čeznem da pokažem da Ana nije dobra, pošto sam ja bio mnogo bolji? Ana ima moju punu podršku, jer radi vredno, dobro i onako kako je gotovo nemoguće raditi pod teškim pritiscima iznutra i spolja rekao je Vučić.

Naveo je i da pre- mijerka Brnabić trpi pritisak „ne samo zato što je vredna već zato što je odan prijatelj i neće da ide protiv svojih prijatelja i saradnika“.

 ??  ?? Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia