Alo!

Žene će dobiti sve što sam zaradio s Vajnštajno­m!

Glumac je zgrožen što je njegov saradnik ugrožavao koleginice, pa je rešio da se odrekne profita

- Piše: M. ANTONIJEVI­Ć redakcija@alo.rs

Producent Vajnštajn ucenjivao je glumice

Nakon što je u javnost isplivala vest da je čuveni producent Harvi Vajnštajn napastvova­o i ucenjivao žene u filmskoj industriji, njegov dugogodišn­ji saradnik Ben Aflek rešio je da pokloni sve što je zaradio radeći s njim!

- Ženska udruženja dobiće sve što sam zaradio s Vajnštajno­m. Mi muškarci bi trebalo da se osvestimo povodom takvih stvari i da se izvinimo ako smo deo problema - rekao je Aflek i zaključio da je najvažnije podržati žrtve da javno progovore o traumama koju su proživele.

On je gostovao kod Stivena Kolbera, a voditelj ga je „izrešetao” pitanjima, piše

„24 sata.hr“. Iako je glumcu namera bila da promoviše novi film, nije mogao da izbegne pitanja u vezi sa tamnom stranom filmskog biznisa.

Kolber je uzburkao duhove kada je zaključio da je „za njegov karijerni uzlet zaslužan Harvi Vajnštajn”, na šta je Aflek odgovorio:

- Zar ovo nije komični šou?

Voditelj mu je na to rekao da je to šou koji pokriva i aktuelne teme i pitao ga u kakvom je odnosu s Vajnštajno­m.

- Užasno je bilo gledati do koje mere su išli ti zločini. S njim nisam radio više od petnaestak godina - rekao je i dodao kako će svoju zaradu od „Miramaksa” donirati udruženjim­a koja se bore za prava žena.

- Ne želim da unovčim takav ček - zaključio je.

Kolber se nakon toga osvrnuo na činjenicu da je i sam glumac optužen za „stvar ili dve“.

- Hilarija Barton me je optužila da sam je uhvatio za grudi kada smo se zagrlili. Ja se toga ne sećam, ali sam se izvinio. Mi muškarci bi trebalo da se osvestimo povodom takvih stvari i izvinimo se ako smo deo problema - dodao je.

 ??  ?? Pokajao se: Ben Aflek Aflek ju je spopadao:
Hilarija Barton
Pokajao se: Ben Aflek Aflek ju je spopadao: Hilarija Barton

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia