Alo!

JOKIĆ PATOSIRAO OBRVU!

„Nije postojala namera, ne volim da se iko povredi zbog mene”, kaže Nikola

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Nikola Jokić je još jednom u centru pažnje, iz dva razloga: ponovo je pružio odličnu partiju, a na sve to, patosirao je jednog od najjačih centara u NBA ligi - Entonija Dejvisa zvanog Obrva, igrača Nju Orleansa.

U jednom duelu sa Srbinom Dejvis je doživeo klasičan nokaut, nakon čega nije više ulazio u igru, a potom su lekari utvrdili da je imao potres mozga! Kako su ocenili američki mediji, bio je to prilično brutalan sudar, a prema prognozama, čeka ga i manja pauza. Moraće da prođe kroz dodatne testove, pošto mu je to treći potres mozga u karijeri.

Jokić je posle meča rekao da mu nije bila namera da nokautira Obrvu.

- Ne volim da se iko povredi zbog mene. Nadam se da je Entoni dobro. Uopšte nije postojala namera - rekao je Jokić.

Do tog trenutka Dejvis je ubacio 17 poena, a naš košarkaš je utakmicu završio

meč sa dabl-dabl učinkom: 13 poena, 11 skokova i šest asistencij­a za 26 minuta. Nagetsi su, inače, slavili rezultatom 146:114, upisali četvrtu pobedu u posledjnih pet utakmica i oborili rekord dosadašnje­g dela lige po broju ubačenih poena na jednom meču. Trenutno su peti na Zapadu i dobro guraju ka plej-ofu.

Od naših je prethodne noći na parket izašao i Nemanja Bjelica. Njegova Minesota je savladala u gostima Dalas sa 111:87 i treća je na Zapadu. Srbin je za 12 minuta na parketu ubacio sedam poena (šutirao je 2/2 za dva poena i 1/2 za tri), uz tri skoka i jednu asistencij­u.

Nažalost, naš Bogdan Bogdanović nije imao sjajno veče. Za 24 minuta na terenu ubacio je samo dva poena (1/3 za dva poena, 0/5 za tri), a njegovi Kingsi su savladali Portland sa 86:82.

Bobi Marjanović ponovo nije ulazio u igru, a njegov Detroit je poražen od Indijane sa 107:100.

 ??  ?? Dejvis nije znao gde se nalazi
Trenutak kada je Nikola nokautirao
Dejvisa
Dejvis nije znao gde se nalazi Trenutak kada je Nikola nokautirao Dejvisa

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia