Alo!

Miki razvalio kapiju, pa napustio „Zadrugu“!

-

Još jedan okršaj u rijalitiju “Zadruga” potresao je učesnike, a fizički obračun nastao je između Mikija Đuričića i Lepog Miće, pa je obezbeđenj­e ponovo imalo pune ruke posla.

Naime, svađa je počela u toku igre balonima, kada je Miki, izrevoltir­an, pljunuo Miću. Mića je tvrdio da povod za ovakav Mikijev potez ne postoji, već da je to uradio jer oseća da nije bitan u

rijalitiju.

- Pusti decu da se igraju. Šta ti lupaš balone?! Pi*ko jedna! Hoćeš da te izlomim?! Kažeš: “Ja neću da se igram” i onda polupaš sve balone! Kome ti glumiš mangupa?! - vikao je Miki.

Kada se Đuričić zaleteo prema Mići u nameri da ga udari, uletelo je obezbeđenj­e i sprečilo veću dramu.

- Zlikovci jedni! Vi vidite ko je govno sve vreme i ćutite tri meseca! Pljuješ žene, klošaru, što na muškarca nekog ne kreneš?! Ja ću da se napravim kako sam se smirio, da bi obezbeđenj­e otišlo, a onda ću te prebiti vikao je Miki, na šta mu je Mića poručio:

- Ja ću tebe go*naru, svinjo! Pi*ka ti materina! Jeba*u ti majku u usta, ja ću te poslati na robiju petnaest godina. To vam je taj Miki, džukela bezobrazna i klošar.

- Idem kući, se*em vam se u rijaliti. Go*na jedna! Neću da budem sa govnima! - urlao je Miki sve vreme, dok su se nizale uvrede i psovke.

Taman kada su ostali zadrugari pomislili da se situacija smirila i strasti stišale, Miki

Đuričić se zaleteo prema kapiji rijalitija gde je uspeo da se otrgne obezbeđenj­u i da izađe. Miki je samim tim diskvalifi­kovan, a većina ostalih ukućana zauzela je njegovu stranu.

- Najviše naje*u oni koji su iskreni i ispravni rekao je Anđelo sa kojim su se istog trenutka složili

Bane Čolak i Sanja Stanković.

- Miki je ispravan za razliku od tebe, Saška.

Prva provociraš sve redom!

Svaku igru sabotiraš! - oštro je rekla Sanja.

Da li će se Đuričić u narednom periodu vratiti u popularni rijaliti kao što su neki učesnici imali priliku za to i nastaviti takmičenje, ostaje da vidimo. T. Veličković

Jeba*u ti majku u usta, ja ću te poslati na robiju petnaest godina. To vam je taj Miki, džukela bezobrazna i klošar

Mića

Pljuješ žene, klošaru, što na nekog muškarca ne kreneš?!

Miki

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia