Alo!

Beižes os Đevs sd ovste sd Jecine Dvugevmci!

- Piše: SNEŽANA DŽ. STOJANOVIĆ snezana.stojanovic@alo.rs

Zoran Marjanović (39), udovac ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), počeo je čudno da se ponaša odmah nakon pronalaska njenog unakaženog tela u kanalu u Borči, dok je od njene najbolje drugarice bežao ko đavo od krsta! To za „Alo!” tvrdi Jelenina poznanica i otkriva da je Zoran naprasno počeo da izbegava kontakt sa ljudima koji su bili njegovi i Jelenini prijatelji.

- Jelena je bila veoma bliska sa devojkom koja je brinula o njenom stajlingu. Sa njom je sarađivala od početka karijere i vremenom su se sprijatelj­ile i počele jedna drugoj da se poveravaju. Zoran je znao da njih dve otvoreno razgovaraj­u o svemu kada su same. On je uglavnom svuda išao sa Jelenom, ali je prosto bilo nemoguće da joj kontroliše svaki pokret. Jelena je išla kod prijatelji­ce uoči svakog nastupa ili gostovanja na TV-U da joj osmisli frizuru i predloži joj koji nakit da izabere, i to vreme su koristile da nasamo pričaju o svemu. To je Jeleni bio izduvni ventil i prijalo joj je da ima srodnu dušu, kojoj može da se poveri i izjada kada je između Zorna i nje nešto škripalo - kaže Jelenina poznanica, koja je insistiral­a na anonimnost­i.

Prema njenim rečima, posle Jeleninog ubistva Zoran je naprasno počeo da izbegava svaki kontakt sa njom.

- Zazirao je od nje, jer je svestan da između nje i Jelene nije bilo tajni! Pretpostav­ljam da se plašio susreta sa njom i da je strahovao da će mu skresati u lice sve što zna! To je jedino moguće objašnjenj­e za njegovo čudno ponašanje. Ne znam da li će Jelenina prijatelji­ca svedočiti u istrazi, ali ako je pozovu, Marjanović­i se neće dobro provesti! Ako iko zna da li je njihov brak pucao i da li je Jelena htela da napusti Zorana, to je ona - tvrdi naša sagovornic­a.

Jelene nipošto nije mogla da bude odgovorna za krizu u braku, jer je porodica, kako kaže, za nju bila svetinja.

- Muškarci nikada nisu bili nepristojn­i prema Jeleni. Bila je ozbiljna i odmerena, zbog čega su je muškarci poštovali, bez obzira na to da li peva u kafani ili u nekom prestižnom klubu. Nikad joj nisu dobacivali, niti su joj prilazili sa nepristojn­im ponudama. Često je pevala u „Kafani na vodi” i sećam se da je uvek bila lepa i skockana. Za nju su svi govorili da je „devojka na mestu” i kulturno su se ophodili prema njoj - kaže Jelenina poznanica i dodaje da je prošla trnovit put do uspeha.

- Pre smrti je sve krenulo nabolje. Nikada lepše nije izgledala. Radovala se novim poslovnim poduhvatim­a. Ništa nije ukazivalo na krizu u braku, niti na razvod. Pitanje je kako je uspevala tako dobro da funkcioniš­e ako su ona i Zoran zaista imali nesuglasic­e? To će pre ili kasnije svakako isplivati na videlo - kaže na kraju razgovora Jelenina poznanica.

Zoran Marjanović zazire od devojke koja je bila zadužena za Jelenin stajling, jer zna da

među njima nije bilo tajni!

 ??  ?? Jelena Marjanović nađena mrtva
na nasipu
Jelena Marjanović nađena mrtva na nasipu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia