Alo!

stec Zsve UBMCU ts G

- Piše: N. GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Zoran Markuš, bivši visoki funkcioner policije i otac Marka Markuša (29), koji je u petak ubijen u Novom Sadu u klasičnoj sačekuši ispred Hotela “Sajam”, nakon sahrane zakleo se na grobu sina da će naći njegovog ubicu. Kako nezvanično saznajemo, iako je u penziji, Zoran je odlučio da potegne sve moguće veze i kontakte kako bi pored policije i privatno tražio ubicu.

Kako smo saznali, nakon što je žestoki momak sa novosadsko­g asfalta pokopan na Gradskom groblju, njegov otac se zakleo da će pronaći ubicu ukoliko to ne urade nadležni.

- Zoran je potpuno uništen otkako mu je sin ubijen i spreman je na sve. Iako je u penziji, on je i dalje poprilično uticajan i ima kontakte. Odlučio je da potegne sve moguće veze kako bi pronašao ubicu uprkos radu nadležnih organa. Na neki način hoće privatno da traži napadača, jer, kako je rekao, ne može da se smiri dok Markov ubica ne bude pronađen. On se i na grobu sina zakleo da će pronaći napadača - ispričao je izvor za naš list.

Prema rečima izvora, Zoran je bio mnogo vezan za sina i uvek ga je štitio, iako je Marko od ranije poznat policiji i učestvovao je u brojnim incidentim­a.

- Već je poznato da se Markuš dosta bahatio i da mu niko nije mogao ništa, jer je imao veliku zaštitu oca. Marka su upoređival­i sa mnogim kriminalci­ma iz devedestih godina, zbog čega je bio vrlo ponosan. Uprkos brojnim incidentim­a u kojima je učestvovao, otac ga je uvek čupao iz ne-

 ??  ?? Markuš je ubijen
posle treninga
Markuš je ubijen posle treninga

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia