Alo!

Svašta sam prošla u životu!

pite Bvire re tvimmnivm Stste stvsvmpe DUŠU

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Folk zvezda otkrila sa čime se sve susrela tokom karijere duge

tri i po decenije SVAKOG UTORKA!

POKLON

Folk zvezda Lepa Brena rasplakala se na promociji spota za pesmu „Zar je važno da l‘ se peva ili pjeva?“kojim je obeležila 35 godina uspešne karijere.

U emotivnoj ispovesti koja je usledila Brena je otkrila koliku žrtvu je morala podneti da bi zavredila status najveće jugosloven­ske zvezde, ali i ko joj je na tom putu bio najveći oslonac.

- Gledala sam dosta puta ovaj spot, ali danas sam se prvi put rasplakala - rekla je pevačica nakon promocije i dodala:

- Kada se setim kroz šta sam sve prošla, tokom svih ovih godina, koliko mi je trebalo truda i rada da ostvarim sve ciljeve... Tek sada počinjem da uživam u onome što sam uradila. Veliki uspesi zahtevaju veliku žrtvu, a ja i danas, nakon svih godina, naporno radim. Želim da ovaj dan bude poseban za mene i moje saradnike, jer slavimo 35 godina bavljenja šou-biznisom, a toliko je prošlo i od premijere filma „Hajde da se volimo“. Kada pogledam unazad, nisam se nadala da ću trajati ovoliko dugo. Međutim, ono što će zauvek ostati bolno u mom srcu jeste prerani odlazak našeg menadžera Rake Đokića. Ovaj spot je i svojevrsni omaž čoveku koji je započeo ovu fantastičn­u priču - kazala je Brena i objasnila zbog čega je emotivno reagovala kada je spot predstavil­a publici.

- Ovaj projekat treba da pokaže gde smo nekada bili, a gde smo sada, ali i gde treba da idemo. Interesant­no je da je ovu pesmu zapravo spasao moj suprug

Boba, kada mi je rekao da će je on uzeti, ukoliko ja ne budem želela da je snimim. Opet se potvrđuje da je dobro imati partnera koji se razume u sve - kaže Brena i otkriva kojim vrednostim­a uči svoje naslednike.

- Stefanu sam uvek govorila, pogotovo što nije voleo kada sam putovala i odlazila da radim, da to moj posao zahteva. Kada su odrasli, moji sinovi su shvatili i ko su im otac i majka te koliko truda stoji iza svakog našeg uspeha. Naučila sam ih da će i od poraza morati da uče i puno rade, ukoliko žele da postignu rezultate - ističe Brena.

Inače, u spotu se, osim Emira Hadžihafiz­begovića, koji je igrao sa Brenom u filmu „Hajde da se volimo“, pojavljuju i glumci Nikola Kojo, Dragan Bjelogrlić...

 ??  ?? Nije mogla da obuzda suze Slavi 35 godina uspešne karijere: Lepa Brena
Nije mogla da obuzda suze Slavi 35 godina uspešne karijere: Lepa Brena

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia