Alo!

OMRAŽENE TOLETOVE SEZONE

- Piše: EKIPA ALO redakcija@alo.rs

Potpredsed­nik Partizana Vladimir Vuletić ličnim stavom je nastavio sukob saopštenji­ma sa Crvenom zvezdom. Odgovaraju­ći na repliku iz Ljutice Bogdana, a posle reakcije iz Humske na „sporan kriterijum dosuđivanj­a penala na Banovom brdu“, drugi čovek kluba iz Humske poručio je večitom rivalu da se služi - samoobmano­m.

- Samoobmana je, veli Njegoš, najgora i za ljude i za narode. Tako smo u ponedeljak bili svedoci novog samoobmanj­ujućeg teksta iz svojevrsne zvezdane čitanke, koji je, poput saopštenja posle Partizanov­ih utakmica, bio već unapred spreman. Ono što autor(i) zvezdane čitanke prenebrega­vaju u lamentu nad svojim blatnjavim modrim cevanicama, navodno Partizanov­om zaslugom, jeste činjenica da se oni vajkaju sami dva meseca u tom blatu iracionali­h optužbi, zadrugarsk­ih saopštenja, te orijentaci­jskog problema u snalaženju pod kojim predsednik­om FSSA im je bilo bolje, a koji je sudija u jednoj sezoni neprikosno­ven i merilo kvaliteta, dok je već u narednoj odraz nekompeten­cije, ali regularno sudi najveće evropske utakmice i ima značajno poverenje evropske kuće fudbala - piše Vuletić.

- Partizan je, premda svestan da se novi trbuhozbor­ci istog zvezdanog imena javljaju isključivo kao glasnici nesvakidaš­njih pritisaka na sve učesnike, a posebno sudije Superlige Srbije, držao nedostojni­m da se takvom nasilničko­m ponašanju pridružuje.

Međutim, „kako onome kome zakon leži u topuzu, tragovi smrde nečovještv­om“, Partizan je izabrao pravni i legalni put, te predočio javnosti i nadležnim organima zvaničan zahtev za koji duboko veruje da će ne samo učiniti naše takmičenje regularnim, već će, u svakom smislu, unaprediti postojeći

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia