Alo!

Za 70 dinara dobio milionče i BMV!

-

- Iskreno, ne razumem se u fudbal. Nemam ni vremena, takav mi je posao. Taksista sam. Igram na sreću, nemam šta da krijem, pa ako prođe... I eto – dobio sam! Saznao sam srećnu vest od mog sestrića iz Crne Gore, pošto mu ja svaki dan javim šifre tiketa, a on mi na internetu pogleda da li sam dobio. To veče on odjednom zaćuta, a ja ga pitam: „Šta bi, dete?” Kaže: „Ujače, dobio si BMV u ’Mozzartu!’” Nisam mogao da verujem. Mnogo lep automobil. Nije mi on za taksiranje po Vranju, videću šta ću da radim s njim...

Ovo je priča Marjana Đorđevića, koji je u velikom “Mozzartovo­m” takmičenju “Pogodi najveću kvotu” ubo najveću kvotu - 15,716, i na uloženih 70 dinara osvojio 1.155.145,00, sa bonusom, plus ganc novi BMV!

Marjanova najveća kvota na tiketu bila je 9,50, a meč se igrao u okviru druge izraelske lige. Najviše muke bilo je u Švedskoj, gde ja taj Vranjanac hrabro „zategao“dvojku protiv favorizova­nog Helsinborg­a i na kraju slavio, odnosno zaslužio da mu “Mozzartov operater” Kristijan Đorđević, koji mu je otkucao zlatni tiket, doveze BMV na kućnu adresu.

Igor Josifoski, profesor jedne novosadske škole, s kvotom 10,920 obezbedio je drugu nagradu, to jest skuter „pjađo”, zbog kojeg razmišlja da počne da vozi motocikl, iako u životu nije seo na to vozilo. Nagrada mu je uručena na uplatno-isplatnom mestu u Zemunu. Dragan Milenković, dobitnik treće nagrade, mobilnog telefona „samsung S8”, kaže da je reč o sreći.

- Svidele su mi se MOZZART KOMBINAZZI­JE, odabrao sam ih s drugarom, upisao, i to je to. Sreća, nema mnogo filozofije. Gađao sam veliku kvotu samo zbog vašeg takmičenja, i eto - prođe! Podsetimo da je MOZZART odmah po završetku tog takmičenja organizova­o novo, koje traje od 1. novembra do 18. decembra, s tim što je sada prva nagrada za najviši kvotu BMV serije 4. Trenutno je vodeći tiket s kvotom 7,019. A. A.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia