Alo!

NIŠKI BONI I KLAJD UHAPŠENI U CRNOJ GORI

-

Par iz Niša - Miloš Savić (35) i Minja Stupljanin (21) uhapšeni su u Budvi zbog sumnje da su mesecima izvršili više krađa.

Budvanska policija sumnjiči Savića da je proteklog meseca počinio nekoliko krađa u tom gradu, a njegovu devojku da ga je prikrivala.

Nišlije su uhapšene pre četiri noći, nakon čega su ih inspektori Centra bezbednost­i Budva sproveli na saslušanje kod kotorskog osnovnog tužioca.

Akcija crnogorske policije je pokrenuta nakon učestale prijave da postoji par koji mesecima pljačkaju kuće i ostale objekte po Budvi. Policija je na osnovu operativni­h dobijenih informacij­a da će se dogoditi još jedna krađa krenula u akciju.

Kako saznajemo, Savić je upao u zamku nakon što je policija u gradu na nekoliko lokalcija postavila zasede, očekujući da će provalnik ponovo krenuti u akciju. Dok je pokušavao da obije kuću, stavljene su mu lisice na ruke. Izvor iz policije kazao je da inspektori imaju dokaze da je provalio u dve kuće u Budvi, iz kojih je ukrao televizore i druge vredne stvari.

- Dokazano je i da je provalio u jedan lokal, iz kojeg je ukrao alkoholno piće. Savićeva devojka privedena je zbog sumnje da je znala čime se on bavi, a da to nije prijavila. Takođe, sumnjiči se da mu je eventualno čuvala stražu tokom njegovog posla. U toku je istraga, jer se sumnja da Nišlija stoji iza još nekoliko provala u stanove i apartmane u Budvi - kazao je sagovornik iz Crne Gore.

On je dodao da Nišlija u Srbiji ima debeo kriminalni dosije - u kojem su teške krađe i trgovina narkoticim­a. Dalja istraga crnogorske policije trebalo bi da utvrdi da li su osumnjičen­i radili sami ili eventualno za nekog. E. S.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia