Alo!

ĐEKSON K*ESNUO MINU PRED SVIMA

-

Mina Vrbaški je potpuno izgubila kontrolu nad svojim životom u rijaliti programu „Zadruga“. Ona više ne želi da skriva emocije, pa su tako gledaoci TV „Pink“svakog dana svedoci nervnih slomova ove učesnice. Kao glavni razlog za to ona, naravno, navodi neuzvraćen­u ljubav Nemanje Đerića, poznatijeg kao Đekson, ali isto tako koristi svaku priliku da slobodno vreme provodi s njim. Pravi šok za sve gledaoce nastao je sinoć, nakon što je u rijalitiju organizova­na žurka. Naime, dok su ostali „zadrugari“uživali u dobrom provodu, Mina i Đekson su ostali u spavaćoj sobi. Prvo su se ljubili, a nakon toga Nemanja je skinuo gaće i pokrio se jorganom. Mina je tada bez blama ušla ispod pokrivača, zajahala Đeksona i njih dvoje su imali seks. Pojedini ukućani su nekoliko puta dolazili do spavaće sobe kako bi proverili gde su Mina i Đekson, međutim, njima ni to nije smetalo da vode ljubav.

Kada su završili s ovim činom, svako je otišao na svoju stranu. Potom je usledio još jedan skandal. Mina se naljutila na svog rijaliti dečka, pa je usledila još jedna svađa.

- I da si ista kao pre, ja bih bio isti. Mogli smo da budemo kul, da budemo normalni. To što tebe ispunjava, mene ispražnjav­a - rekao je Đekson. Nakon svega što su rekli jednom drugom, Đekson je izašao napolje, a Mina je pobesnela, vrištala, lomila inventar, a onda počela da peva nepovezano:

- Mrzim te, mrzim te, nisam kriva, ja sam dobra mala Mina, ja sam dobra mala Mina - pevušila je ona.

 ??  ?? Nisu stidljivi: Mina
i Đekson u akciji
Nisu stidljivi: Mina i Đekson u akciji
 ??  ?? Pali su i poljupci
Pali su i poljupci

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia