Alo!

Iz svih oružja na „kraljeviće”

ZVEZDA VEČERAS GOSTUJE REALU U MADRIDU (21)

- Piše: D. BOŠKOV dejan.boskov@alo.rs

Da je mogla da odabere rivala protiv kojeg bi trebalo da prekine seriju od pet uzastopnih poraza u Evroligi, Crvena zvezda bi, koliko god to zvučalo čudno, za večerašnje­g protivnika u 10. kolu elitnog takmičenja verovatno poželela najtrofejn­iji klub Starog kontinenta - Real Madrid!

Razloga je nekoliko. Od toga da su Madriđani u poslednjih pet mečeva u Evroligi slavili samo jednom, pa do činjenice da kraljevski klub ima ogromnih problema sa povređenim igračima

- Utakmica sa Realom treba da nam posluži kao pokazatelj napretka u odnosu na loše mečeve protiv

CSKA i Olimpijako­sa. Očekujem da mladi igrači nastave da napreduju i imaju još značajnije uloge. Stiže nam novi mini-ciklus, u kojem nakon Reala slede Igokea, pa Efes i Cibona u Zagrebu. Prvi put smo od avgusta i okupljanja imali dovoljno vremena da se osvežimo i dobro treniramo, što nam je bilo potrebno. Što se tiče Reala, oni imaju problema sa povredama igrača, Ljulja, Ajona, Kuzmića i Rendolfa, ali Real je uvek Real. Brzo su reagovali i doveli Tavaresa, njihove ambicije se ne menjaju i očekujem ih u najboljem izdanju - objasnio je trener crveno-belih Dušan Alimpijevi­ć.

Večerašnji meč u Madridu biće četivrti okršaj ova dva kluba u Španiji u Evroligi. Zvezda do sada nikada nije uspela da pobedi “kraljeviće” na gostovanju. Beograđani su doputovali u Madrid u četvrtak u kasnim večernjim satima.

Crveno-beli u kompletnom

sastavu traže način da prekinu niz od pet poraza u

Evroligi

 ??  ?? Nemanja Dangubić će pokušati da
zaustavi Luku Dončića
Nemanja Dangubić će pokušati da zaustavi Luku Dončića

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia