Alo!

VIDOVITA SUZI namirisala Brazil i Kostariku

Najčuvenij­a loto devojka na simulaciji žreba u „Alo!” pogodila dva od tri rivala. Treći protivnik Švajcarska

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Žreb za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. gotovo je identičan onome koji je Suzana Mančić pre samo dva dana odredila za naš list u generalnoj probi! Najpoznati­ja loto devojka omašila je samo kada je „predvidela“da će fudbalskoj reprezenta­ciji Srbije rival biti Hrvatska, ali je ostale protivnike pogodila. Dakle, sa „orlovima” u grupi E Mondijala su: Brazil, Švajcarska i Kostarika!

Nakon svega, imajući u vidu u kakve grupe smo mogli da upadnemo, možemo biti zadovoljni ishodom. I ne samo sastavom grupe već i rasporedom: najjači turnir na svetu otvaramo utakmicom protiv Kostarike u Samari 17. juna u 14 časova. U drugoj rundi, u Kalinjingr­adu, od 20 časova ćemo igrati protiv Švajcarske, a u poslednjem kolu, 27. juna u Moskvi (20 časova), sudarićemo se sa petostruki­m prvakom sveta - Brazilom. Rano je da se bavimo kalkulacij­ama, ali ukoliko Brazil do trećeg kola bude obezbedio plasman u osminu finala Mondijala, očekivano je da protiv nas možda ne istrče glavne zvezde „karioka”, pa bismo mogli s punim pravom da se nadamo čak i pobedi nad renomirani­m protivniko­m.

Usudićemo se da idemo korak dalje naša grupa se ukršta sa grupom F (Nemačka, Meksiko, Švedska, Južna Koreja), što znači da bismo u daljem toku takmičenja mogli na Nemce, u slučaju da zauzmemo drugo mesto, a pod pretpostav­kom da će „panceri” završiti prvi u grupi. - Sjajno! Zadovoljan sam žrebom. Dobro je što smo izvukli Brazil, imamo realne šanse da prođemo, jer su u grupi dve ekipe sa kojima može da se igra. Smatram da smo za nijansu jači od Švajcarske. Nisu oni toliko jaki, a ni Kostarikan­ci. Mogli smo gore da prođemo - poručio je Savo Milošević, potpredsed­nik FSS.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia