Alo!

MUK U DENVERU, Jokić je povređen!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Mada su košarkaši Denvera ostvarili bitnu pobedu u petak protiv Čikago Bulsa (111:110), niko od navijača Nagetsa nije prezadovol­jan izašao iz dvorane „Pepsi centar“. Razlog je povreda jednog od najboljih igrača franšize iz Kolorada - Nikole Jokića, koji je šepajući napustio parket u finišu prvog poluvremen­a.

Jokić je prilikom solo prodora nagazio na stopalo Džerijana Granta i iskrenuo zglob, posle čega je sa tužnom grimasom na licu legao na pod i previjao se od bolova. U dvorani je nastao muk, a naš košarkaš je na jednoj nozi odskakutao do svlačionic­e. Za sada nije poznato koliko će Nikola odsustvova­ti, međutim, prve prognoze su ohrabrujuć­e, što znači da nije došlo do preloma, već da se radi samo o istegnuću ligamenata.

- Hvala bogu da je reč samo o uganuću članka! Takođe, dobra stvar je i to što on nije preveliki atleta, odnosno nema potrebu da prečesto skače. Videćemo da li će moći da nam pomogne protiv Los Anđeles Lejkersa - rekao je posle meča trener Nagetsa Majk Meloun.

Prvi centar Denvera od starta sezone prosečno beleži 15,9 poena, 11 skokova i

4,6 asistencij­a po meču, što ga čini jednim od najboljih igrača NBA ligaša iz Kolorada.

- Ako ne bude mogao da igra u nedelju, šta da se radi... Mejson Plamli, Trej Lajls ili Kenet Farid će zauzeti njegovo mesto - dodao je Meloun.

Nagetsi su šesti na

Zapadu sa skorom 12-9, dok je Čikago poslednji na Istoku, ali i u celoj ligi, sa svega tri pobede i 17 poraza.

 ??  ?? Trenutak kada je
Jokić izvrnuo zglob
Bolna grimasa za muk u „Pepsi Centu“
Trenutak kada je Jokić izvrnuo zglob Bolna grimasa za muk u „Pepsi Centu“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia