Alo!

MATORA: VOLIM SANJU, RODITELJI MOGU DA BUDU PONOSNI NA NAS

-

Veče petkom u rijalitiju „Zadruga” rezervisan­o je za igru istine, a ovoga puta čuvena igra je donela mnogo emocija, suza, pa i iskrenosti, koja je na kraju bila nagrađena. Naime, glavne akterke dramatične večeri bile su zadrugarke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, čiji odnos neprestano intrigira javnost.

Sve je počelo kada je Miki Đuričić imao pitanje za Matoru, koja nije ni slutila da će biti intimno.

- Ovo će možda biti najzaje*anije pitanje. Da li si svesna da si ti izašla iz plakara, da li si svesna težine svojih reči? - pitao je Miki Matoru, koja je odmah shvatila šta je pčelar želeo da kaže.

Tim povodom Matora je istakla da je svesna svih svojih postupaka, kao i odnosa sa Sanjom Stanković, kojoj su ubrzo zbog Matorinih reči krenule suze.

- Bez obzira na to što sam ja svesna, ti, Miki, osećaš potrebu da to govoriš meni zbog moje porodice. Miki mi poznaje porodicu. Sanja mi se sviđa kao osoba, naš odnos je čist. Svi moji bliski prijatelji znaju šta ja radim u svoja četiri zida. To sa Sanjom je prešlo u nešto više od zaljubljen­osti. Osećam da mogu da joj pružim ljubav. Prvi put u životu se tresem. Želim da me poštuje i bez obzira na sve, hoću samo to, da me Sanja poštuje - govorila je Jovana i dodala da njeni i Sanjini roditelju treba da budu ponosni zbog njihove iskrenosti.

Kada je Sanja briznula u plač spustivši glavu, Matora je kratko poručila:

- Treba da plače i da bude srećna, jer ću ja uvek biti uz nju - rekla je Jovana, koja je dobila ogroman aplauz svih zadrugara, kao i novčanu nagradu.

Ipak, ni Matora nije uspela da sakrije emocije, pa je zaplakala u dvorištu nakon preuzimanj­a nagrade.

- Ona meni kaže kada ja preteram. Ne znaš koliko je teško da kažeš tako nešto. Moji roditelji treba da budu ponosni na mene. Ja sebi ne bih dozvolila da moji roditelji gledaju kako se ljubim sa Sanjom objasnila je Jovana Filipu i Mikiju, koji su je tešili.

- Ja znam da Matora želi da se uda. Rekla si, ženo, da želiš dete! Ženo, ti imaš i druge želje - tvrdio je Miki.

Dok je Sanja i dalje bila vidno potresena zbog Jovaninog priznanja, Matora je došla da je uteši.

- Većeg dokaza od ovoga nema! Da li razumeš? Htela sam da umrem! Da sam mogla, svoje srce bih im dala da vide šta stvarno osećam. Od ovoga nema dalje, jednostavn­o. Treba da budu ponosni na nas. Možda plaču, možda im je teško, ali treba da budu svesni da im je ćerka jedna divna osoba.

Jovana, ti si mene zaštitila, a sebe nisi

Volim te! Dovoljno je da budeš tu. Neću da te oteram od sebe - govorila je Matora Sanji dok je jecala u suzama.

- Nije trebalo to da radiš! Nije trebalo! Ja tebi ne mogu da dam ono što ti meni pružaš! Jovana, ti si mene zaštitila, a sebe nisi! Nemoj da plačeš! - rekla je Sanja.

Ljubavna drama ostavila je veliki utisak na sve ukućane, a šta će se dalje dešavati i kakav će odnos između tih zadrugarki biti, ostaje da vidimo. T. Veličković

 ??  ?? Nema šta da krije: Jovana Tomić Matora
Nema šta da krije: Jovana Tomić Matora
 ??  ?? Dirnuta Jovaninom ljubavlju: Sanja
u suzama
Dirnuta Jovaninom ljubavlju: Sanja u suzama
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia