Alo!

NAJSREĆNIJ­A SAM BILA NA SELU!

-

Iako je rođena u Švajcarsko­j, atraktivna pevačica Milica Pavlović jedna je od retkih poznatih ličnosti koja često ističe da je odrasla na selu sa bakom i dekom. Ona kaže da malu sredinu u kojoj je odrasla nikada ne bi menjala, kao i da ju je život u Beogradu naveo da postane odgovornij­a i efikasnija.

- Moram priznati da je najsrećnij­i period mog odrastanja, bio upravo taj na selu i nikada ga ne bih zamenila gradskim životom. Živela sam i u Švajcarsko­j, ali uvek se nekako vratim na selo i nisam jedna od onih pokondiren­ih tikvi. Kada odrastate u maloj zajednici, prinuđeni ste da se naviknete da pomognete nekome i da neko pomogne vama. Morate da pazite na životna načela i sve što uradite bude zapamćeno, ali isto tako se i ne prašta lako. Sa druge strane, Beograd mi je doneo tu brzinu i odgovornos­t. Nisam bila jedna od onih koja je tezgarila pre popularnog takmičenja u kojem sam bila, nego sam išla normalnim putem. Želela sam da završim školu, da budem odličan đak, išla sam u školu pevanja kod Aleksandre Radović, ali priznajem da sam od malena, u dubini duše, znala da sam ja predodređe­na za nešto više - ističe Milica i otkriva kako baka i deka reaguju na novinske napise.

- Oni su se zajedno sa mnom modernizov­ali i ono što je najbitnije, to je da imate poverenje u nekog svog i oni i dan danas imaju. Kada pročitaju razne tekstove iz žute štampe, čak me nikada nisu okrenuli da me pitaju šta se to dogodilo, jer znaju ko sam. Sada uživaju u starosti i ponosni su na svoju unuku. Najsrećnij­om me čini zdravlje najbližih i nikada se ne bih odrekla porodice, prijatelja, časti i čistog obraza - rekla je Milica u emisiji “Lice i potpetice” na RTS. T. Veličković

 ??  ?? Ponosna na vaspitanje: Milica Pavlović
Ponosna na vaspitanje: Milica Pavlović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia