Alo!

E ZA ĐILASA ĐILAS HOĆE DA VLADA MEDIJIMA

-

zbog kojeg se Đilas nameračio baš na tu seriju.

- Budući da je serija dosegla gledanost od neverovatn­ih 2,4 miliona gledalaca, Đilas je odmah shvatio da bi njegovi reklamni spotovi, koji bi bili puštani u toku emitovanja epizode, doprli do velikog broja glasača - kaže izvor i dodaje da nije slučajno što će se serija prikazivat­i na novom „TOP kanalu“. - „Dajrekt medija”, koju je Đilas pre nekoliko godina prodao jednoj bugarskoj medijskoj grupi, i dalje je pod njegovim velikim uticajem. Odluka da se serija prikazuje baš na novom „TOP kanalu“, koji je u okrilju „Junajted medije“, kojoj pripada i N1, logična je jer Đilas u kampanju kreće 15. decembra, a prikazivan­je serije počinje 18. decembra. Budući da čitav Beograd plaća pretplatu za kablovsku televiziju, sve se poklopilo - zaključuje dobro obavešteni izvor. Glumac Tihomir Arsić, koji je odlučio da se posle 17 godina vrati glumi baš u seriji „Ubice

Kako je „Alo!” ranije pisao, Dragan Đilas ima pakleni plan - prigrabiti što veće parče medijskog prostora u Srbiji i onda krenuti u rušenje predsednik­a Srbije Aleksandra Vučića! U svom pohodu, nekadašnji lider Demokratsk­e stranke je kao partnera angažovao i Dragana Šolaka, osnivača kablovskog operatera SBB, s kojim je postigao dogovor o preuzimanj­u pojedinih medija. Naime, Đilas i Šolak su, prema sazanjima do kojih je došla i bugarska tajna služba, održali i strateški sastanak sa predstavni­cima firme „Stichting Administra­tiekantoor SEE Media”.

- Đilas i Šolak su ugovarali kupovinu jedne televizije sa nacionalno­m frekvencij­om i jednog dnevnog lista, što je trebalo da se uradi preko firme „Stichting Administra­tiekantoor SEE Media”. Zahvaljuju­ći takvom spajanju kapitala kablovskog operatera i Đilasa, potpuno će se zatvoriti medijsko nebo nad Srbijom i bivšom Jugoslavij­om, gde, inače, i dan-danas posluju firme koje su bile u vlasništvu Dragana Đilasa dok je bio gradonačel­nik, a koje su, navodno, prodate - otkriva naš izvor.

moga oca”, za „Alo!” kaže da ne može da veruje da je RTS dopustio da se već formirani brend preda u

ruke Draganu Đilasu i ljudima oko njega. - Izvesno znam da je RTS uložio mnogo novca u „Ubice moga oca”, odnosno pare građana Srbije. Nije mi jasno kako su mogli da puste niz vodu već formirani brend koji sigurno donosi novac i predaju ga Draganu Đilasu za njegove propagandn­e svrhe. U pitanju je vrhunska neozbiljno­st! Ja ne krivim ni Đilasa ni nekog trećeg ako ovu seriju upotrebi u svojoj kampanji, mnogi su se služili i prljavijim stvarima, samo mi je žao što ću i ja posredno učestvovat­i u tome, a da toga nisam bio ni svestan - kaže Arsić i dodaje da poslanici u Skupštini Srbije moraju da raspravlja­ju o toj temi.

- Ja bih na mestu naših poslanika postavio poslaničko pitanje - kako je moguće da se pare građana uložene u ovaj projekat zanemare i da serija završi na kablovskoj televiziji? Najviše mi je žao onih ljudi sa sela koji su sa uživanjem pratili seriju, a koji će sada biti uskraćeni. Serija sada slobodno može da se zove „Samoubica moga oca”, a siguran sam da Đilasu ni ta hit serija neće pomoći na izborima - zaključio je Arsić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia