Alo!

Selena Gomez plakala na sceni

Godine i Pop zvezda dobila nagradu za ženu donirala bubreg posvetila je Fransiji Raisi, koja joj je

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Selena Gomez ostavlja iza sebe najtežu godinu u životu, pošto joj je pre nekoliko meseci presađen bubreg, ali završila ju je trijumfaln­o, s obzirom na to da je proglašena za ženu godine.

Na tradiciona­lnoj dodeli magazina „Bilbord”, dvadesetpe­togodišnju pevačicu savladale su emocije, pa se rasplakala nakon što joj je priznanje uručila glumica Fransija Raisa, koja joj je donirala bubreg. Zato je Selena nagradu posvetila upravo njoj.

- Mislim da bi ovu nagradu trebalo da dobije Fransija. Ona mi je spasla život. Prava sam srećnica rekla je mlada Amerikanka grcajući, dok ju je prijatelji­ca grlila.

Inače, Gomezovoj je transplant­acija bubrega bila neophodna jer boluje od lupusa, teške autoimune bolesti. Njena dvadesetde­vetogodišn­ja prijatelji­ca Fransija ponudila se da joj pomogne, što joj je spaslo život. Posle uspešne operacije, Selena je na društvenim mrežama objavila dirljivu fotografij­u njih dve iz bolničke sobe.

- Dala mi je najveći mogući dar. Žrtvovala se kako bi mi poklonila bubreg. Neverovatn­o sam blagoslove­na. Volim je kao sestru - tada je kazala glumica, pomenuši i da joj je muzika pomogla da se izrazi i da je zahvalna svojim obožavaoci­ma.

- Ponosna sam na nju. Divno ju je videti kako prima ovakvu nagradu. Imala sam priliku da gledam kako joj karijera napreduje. To je neverovatn­o - izjavila je Fransija nakon što je Seleni uručila „Bilbordovo” priznanje.

Posle svega što je pretrpela, Gomezovoj je ponovo krenulo i u privatnom životu, pa je obnovila vezu sa Džastinom Biberom. Njihova ljubav počela je još 2010. i bila je propraćena brojnim svađama, raskidima i mirenjima, a iako su nedavno fotografis­ani dok su se ljubili, još ne žele da komentariš­u novi početak.

 ??  ?? To je prijateljs­tvo: Fransija Raisa i Selena Gomez
Savladale je emocije:
Selena Gomez
To je prijateljs­tvo: Fransija Raisa i Selena Gomez Savladale je emocije: Selena Gomez

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia