Alo!

ZVEZDI SPAS SA „KREČA“

KIKS CRVENO-BELIH U BAČKOJ PALANCI (2:2)

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Na šestom uzastopnom meču u domaćoj ligi Zvezda je postigla gol iz jedanaeste­rca. Ipak mi to nije pomoglo crveno-belima da savladaju Bačku.

Na kraju bilo je 2:2 (1:0) protiv Bačke u utakmici 20. kola Superlige Srbije. Svakako loša uvertiru pred odlučujući meč protiv Kelna u Ligi Evrope (četvrtak, 21.05).

Domaći tim je bez respekta ušao u utakmicu protiv aktuelnog lidera šampionata. Dva puta su vodili, prvi put zahvaljuju­ći Ivanu Đoriću u 27, a zatim i pogotkom Milana Makarića u 78. minutu, ali je Ričmond Boaći golovima u 54. i 85. minutu iz jedanaeste­rca donosio izjednačen­je. Inače, to je bio šesti penal zaredom dosuđen u korist crveno-belih na utakmicama u domaćoj ligi; prethodno su sa bele tačke pogađali protiv Radnika, Čukaričkog, Rada, Borca i Radničkog.

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, video je i dobre i loše strane njegovog tima na meču u Bačkoj Palanci, iako su Donald i drugovi prekinuli seriju od osam uzastopnih pobeda.

- Rekao sam i u najavi da sam očekivo tešku utakmicu, nisam ja to bez veze rekao. Znam zašto pričam, ali nema veze. To neka ostane za nas, za svlačionic­u. Idemo dalje, šta da radimo... Jednostavn­o, ima puno stvari koje ne radimo kako treba, na nama je da nađemo rešenje. Mogu samo da čestitam svojim igračima na pristupu, karakteru u utakmici i samoj fudbalskoj predstavi danas. Najzadovol­jniji sam disciplino­m u igri, time što nisu posustajal­i kada neke stvari nisu išle na našu ruku - rekao je posle meča Vladan Milojević, šef struke Beograđana.

Crvena zvezda sada ima sedam bodova više od Partizana, koji danas (15) na svom terenu dočekuje Vojvodinu.

 ??  ?? Dvostruki strelac: Ričmond Boaći
Dvostruki strelac: Ričmond Boaći
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia