Alo!

Dončić je idol mog sina Luke

-

Malo ko je mogao da očekuje da će crvenobeli prekinuti niz od pet uzastopnih poraza na gostovanju najtrofejn­ijem timu Evrope.

A to se desilo.

Verovatno „najodgovrn­iji“za to bio je Pero Antić. Iskusni Makedonac je postigao trojku u samom finišu i tako zapečatio sudbinu Madriđana. Sve je delovalo toliko dobro, da je čak i jedan hrvatski komentator u delirijumu Posle utakmice, Luka Don

dečji dres čić je Antiću poklonio

Reala.

Dončić - Moj sin se zove Luka i

njegov idol. Veoma poštujem je

nekoliko Luku, koji će za godina biti najbolji igrač Evrope - objasnio je

Antić. uzvikivao njegovo ime.

- Vidite sada, svi pričaju da sam heroj. Ali ako promašite, onda ste tragičar. Srećan sam što je lopta ušla u koš. Trenirao sam takav šut mnogo puta i srećan sam što sam pogodio. Ovo je bila sjajna pobeda nad neverovatn­im timom - rekao je Antić za potral „evrohups”.

Antić, koji se ovog leta vratio u Zvezdu, gde će i završiti karijeru na kraju takmičarsk­e godine, ne želi da bilo koji pojedinac, pa ni on sam, bude u prvom planu.

- Ovo je timski sport, svako bi trebalo da doprinese. Nije sve u poentiranj­u, moramo da igramo i odbranu. Nekad moraš i da se prodereš, ne u lošem smislu, već da digneš ekipu. Volim da igram timski i volim ovaj sport - objašnjava krilni centar na način koji priliči najiskunij­em igraču.

Crveno-belima je ovo treći trijumf u deset utakmica odigranih u Evroligi.

- Moramo da nastavimo da rastemo, da idemo utakmicu po utakmicu. Ovo je velika pobeda, dokaz da smo radili naporno u prethodnom periodu i da možemo da igramo protiv najboljih zaključio je Antić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia