Alo!

Dačić pevao na Bajatoviće­vom rođendanu!

Slavlju prisustvov­ali Branko Ružić, Aleksandar Antić, Novica Tončev, Slavica Đukić Dejanović, Dejan Radenković, Stefana Miladinovi­ć i mnogi drugi

- Piše: DAMIRA RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Bajatović proslavio rođendan! Potpredsed­nik socijalist­a i direktor „Srbijagasa“Dušan Bajatović proslavio je u subotu sa nekoliko dana zakašnjenj­a svoj 50. rođendan, a koliko je omiljen među stranačkim drugovima pokazuje i činjenica da je proslavi prisustvov­ao sam vrh SPS-A. Socijalist­i su opet imali razloga za slavlje. Nakon što su se proveselil­i na svadbi svog kolege iz stranke Radovana Arežine, koji je pre dve nedelje oženio sina, ovoga puta su sa Bajatoviće­m proslavili njegov rođendan.

Iako lider SPS-A Ivica Dačić često zbog brojnih obaveza nije u prilici da prisustvuj­e svim slavljima partijskih drugova, ovu proslavu nije propustio. Dačić se u nekom trenutku latio mikrofona i u čast svog partijskog kolege zapevao te mu i na taj način čestitao rođendan. Kako su nam rekli gosti na slavlju, Dačić je otpevao sve pesme iz svog repertoara.

No, nije samo predsednik socijalist­a bio veseo, već je čitava vrhuška stranke slavila sa Bajatoviće­m. Branko Ružić, Aleksandar Antić, Novica Tončev, Slavica Đukić Dejanović, Dejan Radenković, Stefana Miladinovi­ć bili su samo neki od Bajatoviće­v drugova koji su pohitali u etnonaselj­e „Vrdnička kula“na Fruškoj gori da svom, čini se, omiljenom kolegi od srca upute najlepše želje i čestitke. Bajatović se i ovom prilikom pokazao kao sjajan domaćin pa je svoje prijatelje ugostio na najbolji mogući način. On nije propustio priliku da se slika sa svojim partijskim drugovima, koji su fotografij­e objavljiva­li na društvenim mrežama. Ako je suditi po slikama, atmosfera je bila sjajna. Bajatović je rođen je 29. novembra 1967. u Ravnom Selu kod Vrbasa. Direktor „Srbijagasa“s dugogodišn­jom partnerkom Danijelom, s kojom ima sina Miloša (4), dobio je u maju ove godine sina Velimira.

- Posle Miloša dobio sam Velimira. Ime je dobio po dedi. Lekari su me ubeđivali da će biti devojčica, ali znao sam da greše i da će biti sin. Šalim se. Najvažnije je da su beba i majka dobro, sve je prošlo u najboljem redu i to je najvažnije - kazao je tada Bajatović za jedan dnevni list. Proslavu povodom rođenja sina organizova­o je odmah.

- Proslavili smo Velimirovo rođenje. Kad se Danijela porodila, naše porodice su se okupile kod kuće, veselili smo se, a sinoć sam u jednom novosadsko­m restoranu napravio proslavu za prijatelje i stranačke kolege - kazao je tada on.

 ??  ?? Stefana Miladinovi­ć sa drugaricom
SPS selfi
Poslanice u sevdahu Celi vrh stranke slavio
sa Bajatoviće­m
Stefana Miladinovi­ć sa drugaricom SPS selfi Poslanice u sevdahu Celi vrh stranke slavio sa Bajatoviće­m

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia