Alo!

Vračari dala 5.000 € da se ljubavniku digne!

-

Srpkinja S. J. (67), koja privremeno živi u Francuskoj, nasela je u junu ove godine na oglas u novinama da izvesna vidovita Zahida navodno leči impotencij­u i dala joj 5.000 evra da njenom ljubavniku povrati muškost, ali je na kraju izigrana!

- Žena je bila u vezi sa malo starijim muškarcem i poverila se prijatelji­ci da njen ljubavnik tokom seksa gubi erekciju. Prijatelji­ca joj je savetovala da pozove gataru koja ordinira u Bačkoj Palanci. Nasela je na prevaru da će joj pomoći da zadrži partnera i nemilice joj je uplaćivala novac. Kada je potrošila svoju ušteđevinu, zatražila je pomoć od ćerke, koja joj je nesebično davala novac. Kad joj je partner okrenuo leđa, shvatila je da „skidanje čini preko telefona” prevara - izjavila je prijatelji­ca prevarene

žene. stanici u Smederevsk­oj Palanci i svojim kolima odvezao u neku zabit.

U kući je sipao vodu u jednu šerpu i ubacio nešto u nju, a potom „lekovitu vodu“sipao u flašu i rekao mu da je koristi za umivanje i kupanje. Dao mu je i mali zamotuljak, govoreći da je to „zaštita“i da treba stalno da je nosi sa sobom kao amajliju navodi naš izvor i dodaje da je vidovnjak posle toga počeo da proganja nesrećnog vozača. - Nekoliko dana posle susreta nazvao ga je i upozorio da mu je život navodno u opasnosti. Utešio ga je, govoreći da može da ga spase ukoliko mu uplati još 10.000 dinara. Posle uplate ponovo ga je zvao i upozoravao da mu je potrebno još novca, tako da mu je vozač ukupno dao 100.000 dinara! Na Milanove pozive prestao je da se javlja tek kada je shvatio da je novac bacio uludo!

Najgore od svega je što je suviše kasno shvatio da je prevaren. Milan je neverovatn­om pričom uspeo da ga ubedi da mu je život u opasnosti i obrlatio ga da mu daje novac - navodi naš sagovornik.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia