Alo!

MURINJO STIŽE PO SERGEJA!

Menadžer „đavola” bio poslao skauta da gleda Milinković­a Savića uživo proteklog vikenda

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Klaudio Lotito, predsednik Lacija, zasad uspešno odbija „napade” na Sergeja Milinković­a Savića, ali će to biti vrlo teško nakon Mondijala. Srpski reprezenta­tivac, od koga se očekuje da napravi šou do kraja sezone, ali i na Svetskom prvenstvu u Rusiji dogodine, osim na Juventusov­oj, nalazi se i na metama Mančester junajteda i Mančester sitija.

Ali Žoze Murinjo je nešto zagriženij­i od gradskog rivala da dovede Sergeja, čak je bio slao svog predstavni­ka u Đenovu prethodnog vikenda da gleda našeg igrača uživo. Imao je šta da vidi, pošto je Milinković Savić postigao gol i asistirao za preokret Rimljana protiv Sampe (2:1). Portugalac ni ranije nije krio da je

„opčinjen” srpskim fudbalerom, samo je pitanje da li će se dva kluba naći na odgovaraju­ćoj cifri, odnosno da li će Mančester siti možda istrčati sa jačom ponudom od Junajtedov­e.

Lacio ceni vrednost Sergeja na 100 miliona evra, ali, prema nekim izvorima engleskih medija, možda bi ga pustio za 80 miliona.

Postoji i druga opcija, da Sergej već u januaru postane „crveni đavo”

- Maruan Felaini odbija da produži ugovor sa Junajtedom, zbog čega na „Old Trafordu“planiraju da ga prodaju već u januaru. To je zasad malo teže izvodljivo, jer je Sergej izuzetno potreban Laciju u ostvarenju cilja u Seriji A, a to je plasman na jedno od mesta koje vode u Ligu šampiona.

Zanimljivo, na vebstranic­i britanskog „Mirora”, u tekstu posvećenom Saviću, stoji pitanje: „Za koga biste pre potpisali - za Mančester junajted ili za Mančester siti?” Čak 72 odsto čitalaca se izjasnilo za Junajted, a samo 28 za Siti. Neki kažu da su se masovno javljali navijači „građana”, a drugi čvrsto veruju da je rad sa Žozeom Murinjom u Junajtedu daleko bolji za razvitak mladog igrača kao što je Milinković Savić...

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia