Alo!

Oženjeni pevač je hteo da me siluje!

Pevačica kaže da su političari diskretni, dok su estradnjac­i navalentni u udvaranju

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Pevačica Nataša Maza rođena je kao muškarac, a pre deset godina rešila je da promeni pol. Njeni fanovi na društvenim mrežana nedavno su bili šokirani kada je objavila status u kojem se pozdravlja sa njima.

- Loše stvari su uzele maha, a ja nisam sigurna koliko još imam snage da se borim - napisala je, između ostalog, a za

„Alo!” je objasnila šta se krije iza potresnih poruka na društvenim mrežama.

- Određeni zdravstven­i problemi upotpunjen­i lošim događajima u poslednje vreme naveli su me da napišem to što sam napisala. Ne bih baš to nazvala najavom samoubistv­a, već samo povlačenje­m, jer sam nemoćna da se borim i izborim. Da hoću da se ubijem, učini- la bih to bez najave, u tišini svog doma kaže Nataša, koju boli nepravda trpi samo zato što je drugačija.

- Volela bih da se nisam rodila kao transrodna osoba, a još više bih želela da se više niko ne rodi takav. Nažalost, istina je drugačija. S druge strane, širenje nogu je vekovima prihvaćeno. Propagiran­je starleta i prostituci­je navodi da svi kolektivno treba da širimo noge jer će nam u životu biti mnogo lakše - kaže ona i dodaje da želi da uđe u neki rijaliti.

- Mnogo bih volela. Ipak, da bi se to dogodilo, morala bih da kao Maca Diskrecija u pomoć pozovem krastavac. Međutim, u mom slučaju ni to ne bi bilo dovoljno, ja bih kao Nataša Maza morala dva krastavca da koristim. Nemam ni bogatog tatu, dečka, niti se bavim prostituci­jom, niti imam bilo kakva jaka leđa iza sebe. „Zadrugu“pratim i poznajem nekoliko učesnika. Mogu reći da verovatno Janjušević­u, Banetu i još nekima ne bi bilo svejedno kad bi me videli. Mnogima bih zagorčala boravak tamo. S druge strane, potrudila bih se da Marku Miljkoviću i te kako ulepšam dane i noći - kaže Maza, a na pitanje da li je istina da je imala aferu sa Janjušem kaže:

- Istina je da se znamo i da mi se nudio, a ostalo je pokazao sam u „Zadruzi“, iako je na početku izigravao nevinašce. Gluma u rijalitiju može da traje mesec dana kaže Maza, koja otkriva da je jedan pevač pokušao da je siluje:

- Svi mi se nabacuju. Političari su diskretni, dok su estradnjac­i vrlo navalentni. Jedan folk pevač je čak pokušao da me siluje u garderobi jedne televizije. Bolje da ne pričam te gadosti i na šta su sve spremni, a ovamo verni muževi i velike zvezde.

 ??  ?? Maza zna mnogo o
njemu: Marko Janjušević Janjuš Dobila mnoge nepristojn­e ponude: Nataša Maza Neće mu biti svjedno:
Bane Čolak
Maza zna mnogo o njemu: Marko Janjušević Janjuš Dobila mnoge nepristojn­e ponude: Nataša Maza Neće mu biti svjedno: Bane Čolak
 ??  ?? Spremna za rijaliti: Pevačica
hoće u „Zadrugu“
Spremna za rijaliti: Pevačica hoće u „Zadrugu“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia