Alo!

Kod dilera pronađeno tri kilograma marihuane

-

poznavao Miroslavu.

- Za ovaj zločin nema opravdanja, to je zločin koji je mogao da počini samo pomračeni um, koji ne zna za Boga, koji ne zna za Božju zapovest „Ne ubij”. Pomračeni um kojem se nije zatresla ruka kada je prislonio cev i ubio. Miroslava, Miro, kako smo te mi zvali, otišla si tamo gde nema suza, patnje, očaja. Bila si dobra majka, Bog te je blagoslovi­o jednom ćerkom, a sudbina je htela da ona ode daleko od tebe. Ali iako je bila daleko, bila je uz tebe. Počivaj u miru, Miroslava, i neka ti je laka zemlja rekao je jedan o sveštenika, koji je pravio pauze zbog suza.

Pre nego što Policija u Nišu zaplenila je više od tri kilograma narkotika i 650 komada tableta MDMA i uhapsila A. M. (39) iz Niša zbog sumnje da je proizvodio i prodavao drogu.

Prilikom pretresa porodične kuće i pomoćnog objekta osumnjičen­og, policija je pronašla devet paketa marihuane težine tri kilograma i 188 grama, šest paketa tableta MDMA, dva paketa sa 174 grama amfetamina, 432 grama smese za uvećanje mase opojnih droga spakovane u dva paketa i vagicu za precizno merenje. Sumnja se da je oduzeta droga bila namenjena uličnoj prodaji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičen­om A. M. je određeno zadržavanj­e do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu. E. S.

je telo pokopano, majci nesrećne Miroslave je pozlilo.

- Ćerko, kuda te to vode? Voli te majka - kratko je uzviknula majka.

Podsetimo, zločin se dogodio u ulici Elija Fincija u Zemun polju, nasred ulice. Kako smo ranije saznali, njih dvoje su dugo bili

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia