Alo!

Oduzeto 35 kilograma spakovane marihuane

-

- Stanarka je izjavila da je samo čula kako se vrata njegove sobe otvaraju i zatvaraju i da tome nije pridavala veliku pažnju. Daljom istragom treba da se utvrdi ko i zašto je pozvao M. D. da dođe u kuću, odnosno da li je u pitanju ta proročica ili se neko lažno predstavio. Telefoni nesrećne ženei Mirsada poslati su na veštačenje, kako bi se otkrilo ko ju je zvao. Postoje indicije da je policija na tragu osobe koja je pozvala M. D. da dođe, ali takođe se utvrđuje da li je ona eventualno znala kakve namere je imao Mirsad - rekao je izvor našeg lista. Policija u Sremskoj Mitrovici i Užicu, u odvojenim akcijama, zaplenila je više od 35 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe zbog neovlašćen­e proizvodnj­e i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv još jedne osobe podneta je krivična prijava u redovnom postupku. Policija iz Sremske Mitrovice je u “pežou”, kojim je upravljao Ž. L. (55), u specijalno napravljen­om duplom dnu

automobila, pronašla 32,6 kilograma

a i on je sam zarađivao. Zbog toga sumnjam u tu verziju događaja. Tog kobnog petka, Nemanja je pozvao Ivana i rekao mu gde da se nađu. Nakon što ga je odvukao u mrak, ubo ga je. U tom trenutku, moj sin se požalio drugarima, koji su bili nekoliko metara dalje, da mu je belo ispred očiju, a zatim je pao. Ponavljam, tako su mi rekli njegovi drugovi pred tridesetak svedoka. Po svemu sudeći, nikakve tuče između njih nije ni bilo i nadam se da će nadležni organi utvrditi zašto mi ubi sina na pravdi boga - uz uzdah je rekao Dragan.

Prema njegovim rečima, supruga Daniela je od tuge za sinom zanemela i ne može da dođe sebi, samo leži zagledana u jednu tačku. On ističe da da njegovu porodicu nisu posetili roditelji osumnjičen­og i pokušali da objasne postupke svog sina.

- Izgubiti sina, koji je bio na pragu života, mnogo je teško, pogotovo što mi je bio desna ruka i pomagao da se skućimo i preživimo. Pa znate li vi da smo on i ja bukvalno izgradili kuću u kojoj živimo? On je marihuane spakovane u 56 paketa. U odvojenim akcijama policija Užica i Arilja zaplenila je više od tri kilograma marihuane i uhapsila je M. O. (60) iz Arilja. Policija je u Užicu, u vozilu kojim je upravljao M. O. (60) iz Arilja, iza vozačevog sedišta u kesi pronašla dva paketa sa 635 grama marihuane i vagicu za precizno merenje, a potom u njegovoj porodičnoj kući još dva kilograma ove opojne droge.

više znao za nemaštinu nego da se nešto ima. Zajedno sa nama se borio kroz život. Radio je na pijaci, prodavao voće i povrće, hranio stoku, išao u školu i nikada se ni na šta nije žalio, a sada ga više nema. Kivan sam i besan. Besan na institucij­e jer se nedovoljno bore protiv vršnjačkog nasilja i opšteg haosa u vezi s omladinom. Sve više je nesreća među decom bez jasnog odgovora zašto i šta se preduzima da se to spreči. Taj Nemanja, ukoliko bude osuđen, odležaće malo i opet će se šetati ulicama, dok moj sin to više nikada neće moći. Ne znam šta više da vam kažem, srce mi se cepa, ali imam još jedno dete i moram da mislim o njemu kaže očajni otac.

E. S.

 ??  ?? Majka zanemela od žalosti
Majka zanemela od žalosti
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia