Alo!

Bebi Dol: U žiriju TLZP-A svetla tačka j

Džunior Džek poklonio pevačici luksuzni novi dom na obali mora

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

U Budvi, crnogorsko­j prestonici turizma, za novogodišn­je praznike očekuje se veliki broj turista, a iz tamošnje Turističke organizaci­je najavili da će u Starom gradu koncerte držati „Bijelo dugme“, Bajaga, „S.A.R.S“... I u hotelima širom Budvanske rivijere biće veselo, budući da su zakazani nastupi Severine Kojić, Dragana Kojića Kebe, Harisa Džinovića i Lepe Brene.

- Trudimo se da na svaki mogući način ugodimo turistima. Od Jaza do Buljarica Budva je stecište sjajne zabave, dobrog zalogaja, ugodnog odmora. Na prvom mestu nam je senzibilit­et publike. Budući da je Budva grad mladih, potrudili smo se da na prvom mestu opravdamo njihova očekivanja. Šlag na tortu će svakako biti „Bijelo dugme“, grupa uz koju uživaju i mlade i stare generacije - rekao je za „Alo!“Mladen Franović, v. d. direktora

Turističke organizaci­je opštine Budva. N. M.

Pevačica Katarina Ostojić Kaja dobila je vilu vrednu 800.000 evra od supruga Džuniora Džeka, koja se nalazi u njegovom rodnom gradu, ekskluzivn­o saznaje „Alo!“.

Naime, luksuzna nekretnina u Bariju nalazi se u blizini porodičnog doma u kom žive roditelji poznatog di-džeja, a kako saznajemo, Kaja i Džunior uskoro planiraju i selidbu u Italiju.

- Kaja uživa svakog puta kada ode u Bari, pogotovo jer ima sjajan odnos sa roditeljim­a svog supruga. Od prvog trenutka kada su se upoznali, pre pet godina, svekar i svekrva su oberučke prihvatili Kaju, ali i ona njih. Italijanim­a je porodica veoma važna, zbog čega Džuniorovi roditelji već godinama ubeđuju Kaju da se s njihovim sinom iz Brisela preseli u Bari - kaže dobro obavešteni izvor za „Alo!“i objašnjava da sada ima više izgleda za to.

- Nije tajna da se Kaja ni nakon nekoliko godina nije navikla na život u belgijskoj prestonici. Stalno se žali na klimu, ali i na činjenicu da u Briselu nema puno prijatelja. Sa druge strane, u Bariju živi cela porodica njenog supruga, zbog čega ozbiljno razmatraju skoriju selidbu - kaže naš izvor i objašnjava da su radovi na enterijeru pri kraju.

- Vila koju je Džunior pazario za skoro milion dolara nalazi se na samoj obali mora, a Kaja se potrudila da životni prostor

Humanitarn­i šou program „Tvoje lice zvuči poznato“lagano se bliži kraju, a večeras nas od 21 na TV „Prva“očekuje polufinale, koje će se emitovati uživo. Povodom završetka ovog projekta oglasila se i pevačica Bebi Dol, koja je sumirala utiske za kraj.

- Imam utisak da se muški deo uredi baš onako kako želi. Nedavno je unajmila i dizajnera enterijera, ali i arhitektu, kako bi novi dom opremila po feng šuiju - kaže naš izvor i objašnjava da je i Kajina ćerka Nikolina učestvoval­a u opremanju enterijera.

- Nikolina već nekoliko godina živi sa mamom i očuhom u stanu u Briselu i njih troje savršeno funkcioniš­u. I Nikolina obožava ekipe mnogo više trudi, što je i normalno, jer je muškarcima ratnički duh prirodno izraženiji, u njima postoji ta strast i žar za svaku vrstu takmičenja. da odlazi u Italiju, a luksuzna vila u Bariju ju je ostavila bez teksta. Odmah se uključila u sređivanje enterijera sa majkom, a za svoju sobu sama je izabrala nameštaj kaže naš izvor.

Podsetimo, Kaja se za Džuniora Džeka udala pre pet godina na građanskoj ceremoniji u Briselu, kojoj su prisustvov­ali samo kumovi. Osim njih, Tijana Dapčević se ističe po želji i ambiciji, kao i trudu, ona je dugo u svemu tome i svakako bi želela pobedu - rekla je Bebi, a zatim se osvrnula i na žiri, odnosno „komisiju”.

- Za razliku od auilda

 ??  ?? Nedelja, 10. decembar 2017.
To je muž: Kaja sa Džuniorom
Džekom
Nedelja, 10. decembar 2017. To je muž: Kaja sa Džuniorom Džekom
 ??  ?? Kritična prema kritičarim­a: Bebi Dol
Kritična prema kritičarim­a: Bebi Dol

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia