Alo!

Vesna, jedeš go*na, zato si tako debela!

Lapanoviće­va fizički nasrnula na Rivasovu

-

Mirela Lapanović je opet u „Parovima“, a odmah nakon što je zakoračila u vilu, uzela je na zub Vesnu Rivas. Naime, njihov stari sukob je kulminirao, a ubrzo su obe završile u izolaciji.

Sve se dogodilo kada je Mirela rekla Vesni da joj je jasno zbog čega ima problem sa kilogramim­a.

- Mnogo jedeš g*vna i zato si se toliko ugojila - rekla je Mirela, što je izazvalo veliki gnev pevačice.

- Ja jedem kajmak i pršut... Nisam ja kurvica kao ti, da moram da jašem svakojake muškarce ne bih li dobila prenoćište u Beogradu. Kurvice, zašto si opet došla u Beograd? Koji k*rac tražiš kod nas, kad si ostavila dete? I Milija si svojevreme­no strpala u zatvor. Što ne čuvaš maloletnu decu? Kurvetino jedna - vrištala je Vesna, nakon čega joj je Mirela odbrusila.

- Zašto to nisi rekla Aleksandri Subotić? Ja, za razliku od nje, imam decu, od osam i šesnaest godina. Začepi ta usta, da te nisam čula vrisnula je Mirela, a zatim je skočila sa čašom vode na Vesnu. Program je tada prekinut, a ono što se moglo videti jeste da je obezbeđenj­e pokušalo da razdvoji ove dve učesnice. Zatim je voditeljka Bojana Ristivojev­ić saopštila kazne zbog ovog incidenta.

- Idite odmah u izolaciju! Mirela, ti ćeš biti i finansijsk­i kažnjena - jasna je bila voditeljka.

Inače, Mirela je odmah po ulasku u rijaliti odlučila da svima da pokaže da je sa svojim bivšim dečkom Milutinom Radosavlje­vićem u odličnim odnosima, pa se sa njim poljubila i otkrila kakva osećanja trenutno gaji prema njemu.

- Miliju želim svu sreću! Ja sam sada ispunjena osoba i živim u miru. Oprostila sam mu sve. Imam partnera kog volim i verujem da će doći na finale sa vereničkim prstenom. Ja neću s njim biti ni u kakvim odnosima. Verujte mi da mi je najteži period u životu bio, kada smo bili u vezi. Ali dobro, ja idem napred - rekla je Mirela. N. M.

 ??  ?? Žestok okršaj: Vesna Rivas i Mirela Lapanović
Žestok okršaj: Vesna Rivas i Mirela Lapanović
 ??  ?? Mirela želi sreću Miliju
Mirela želi sreću Miliju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia