Alo!

OBOŽAVAM DA VODIM NAVIJANJE

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Crvena zvezda se posle istorijsko­g uspeha i plasmana u šesnaestin­u finala Lige Evrope okreće, kako se na početku sezone isticalo, prioritetn­om takmičenju - Superligi. Tim sa „Marakane“u 21. kolu šampionata Srbije danas dočekuje čačanski Borac (16.30 časova), a univerzala­c crveno-belih Marko Gobeljić otkrio nam je koje je to najjače Zvezdino oružje na kontinenta­lnom i domaćem frontu.

- Ova generacija sastavljen­a je od fudbalera koji istinski vole Zvezdu. To je naše najjače oružje u ovogodišnj­im takmičenji­ma, Ligi Evrope, Superligi Srbije i domaćem kupu. Većina prvotimaca su veliki zvezdaši. Mnogi od njih su se letos vratili u klub da bi mu pomogli. Nekoliko nas odraslo je na severnoj tribini stadiona “Marakana”, tako da nam je jasno šta znači nastupati za Crvenu zvezdu. Nadamo se da ćemo protiv Borca nastaviti pozitivan niz - rekao je Marko Gobeljić za „Alo!“.

Već u sredu (13. decembar), na stadionu u Humskoj igra se najveća svetkovina

Zvezdin univerzala­c je nakon pobede protiv Kelna u Ligi Evrope uspeh proslavio sa najvatreni­jim navijačima. - Uvek kada je evropska utakmica i kada ostvarimo dobar rezultat, volim da podelim radost sa „delijama“. Celi život proveo sam na toj tribini i velika mi je čast što sada kao fudbaler mogu da se popnem na šipku, uzmem mikrofon i povedem navijanje - dodaje defanzivac crveno-belih. srpskog fudbala - večiti derbi iz- među Partizana i Crvene zvezde.

- Svi znamo da je to najbitniji fudbalski meč u Srbiji i regionu. Mislim da smo bolji, ali moramo to da pokažemo na terenu. Partizan nas neće prestići u titulama sve dok je u klubu ova ekipa igrača. Živimo za Zvezdu i nećemo im dozvoliti taj luksuz. Pre svega, moramo pobedom da preskočimo Borac. Ovu snagu i moć koju smo pokazali protiv Kelna moramo da prikažemo i na derbiju, pa neće biti problema - zaključio je Gobeljić.

 ??  ?? Istinski zvezdaši: Filip Stojković, Marko Gobeljić i
Vujadin Savić
Istinski zvezdaši: Filip Stojković, Marko Gobeljić i Vujadin Savić
 ??  ?? Voli da povede pesmu
sa “šipke“: Gobeljić
Voli da povede pesmu sa “šipke“: Gobeljić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia