Alo!

ZA MAG DRAGOJEVIĆ DEJAN ZA BUD DALILAN OTKRIVA PLANOVE STERILNA rodićem sedmoro

- Piše: NIKOLINA MARIĆ

Dalila Mujić je opet ušla u vilu “Parova”, iako je prošle sezone pobedila u tom rijalitiju i uprkos tome što se pre tri meseca zaklela na večnu ljubav Dejanu Dragojević­u, bivšem učesniku tog programa. Otkada je Dalila u vili, Dejan neprestano prati “Parove” i smišlja planove za njihovu zajedničku budućnost, koju vidi u njihovoj porodičnoj kući u Gornjem Šepku, nadomak Bijeljine. Dragojević za magazin VIP otkriva da će odmah nakon Dalilinog izlaska iz rijalitija njih dvoje raditi na proširenju porodice i dokazati da o navodnom sterilitet­u njegove supruge nema ni govora. - To što je Dalila nedavno izjavila, da postoji mogućnost da je sterilna, čista je nebuloza i znam da je to rekla u afektu! Ona je to morala da kaže zato što su je prozivali, a da bi prestali da je napadaju, Dalila je odlučila da se složi sa njima, da bi je ostavili na miru. Od toga nema ništa. Kada Dalila izađe iz “Parova”, odmah ćemo raditi na proširenju porodice. Mi smo zdravi i pravi, tako da sam siguran da ćemo se lako ostvariti i u ulozi roditelja. Ipak, ako bude trebalo, danas se sve radi, pa i veštačka oplodnja - kaže Dejan, koji ne krije da su on i Dalila već razmišljal­i i o imenima za svoju decu.

- Siguran sam da bih bio fenomenala­n otac. Mislim da bih bio strog, ali pravičan. Decu ću usmeravati da se bave sportom, a Dalila i ja smo već razmišljal­i i o imenima. Znam da će biti neobična. Ćerki ću dati ime Kalisi, po junakinji iz serije “Igra prestola”. I Dalila je imala nekih predloga, ali ne bih o njima, jer se nisam složio sa njenim predlozima sa osmehom kaže Dragojević.

Dejan je za magazin VIP otkrio i da je razmišljao da Dalila i on kada dobiju decu pokrenu sopstveni rijaliti program, po uzoru na čuvenu porodicu Kardašijan.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia